+31 (0) 341 231 003 info@stort-slurf.nl

COVID-19 Update

Wij leveren vooralsnog zoals u gewend bent. 

Beste bezoeker,

Net als vele andere bedrijven, nemen ook wij maatregelen met betrekking tot het corona virus.

Bezorging:
Pakketten worden vooralsnog zoals voorheen bezorgd.
Dit betekent: voor 16:00 besteld = volgende dag in huis. (Vandaag, maandag 06-04-20, dient u voor 14:00 te bestellen in plaats van de gebruikelijke 16:00). 

Dit geldt tijdelijk NIET voor bestellingen naar België. Houdt hier rekening met 2-3 dagen levertijd in verband met vertragingen bij de grens. Bij spoed kunt u terecht bij onze Belgische wederverkoper INTERMAT. 

Afhalen
Afhalen op ons kantoor is tijdelijk niet mogelijk. Wel kunt u mogelijk afhalen in een van de vestigingen van onze wederverkopers. Neem hiervoor contact met ons op.

Voorraad
Wij hebben momenteel voldoende voorraad en verwachten hier vooralsnog geen problemen. Mocht dit veranderen dan informeren wij u hier uiteraard tijdig over. 

Algemeen
We houden het nieuws voortdurend in de gaten en volgen de richtlijnen van het RIVM streng op. We willen u vragen respect te hebben voor onze chauffeurs, die ook strenge instructies hebben gekregen. Wij vinden het belangrijk dat de werkzaamheden van de chauffeurs wordt gewaardeerd en hopen dat u deze waardering kunt delen. Verder verandert er vooralsnog niks.

Wij wensen u veel sterkte, gezondheid en succes toe in deze moeilijke en onzekere periode. Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen.

Pas goed op uzelf en elkaar!

Met vriendelijke groet,
Team STORTSLURF