Vóór 23:15 besteld, morgen bezorgd*

  Officiële ontwikkelaar

  Overzichtelijke webshop

  Hoge klanttevredenheid (4.6/5)

 Vóór 23:15 besteld, morgen bezorgd*

  Officiële ontwikkelaar

  Hoge klanttevredenheid (4.6/5)

 Vóór 23:15 besteld, morgen bezorgd*

  Officiële ontwikkelaar

  Hoge klanttevredenheid (4.6/5)

Dakgrind afvoeren? 

De stortslurf is een baanbrekende manier om dakgrind en puin te storten (ook van platte daken). 

Stortkoker huren

Dakgrind afvoeren van platte daken doet u eenvoudig met de Stortslurf.

Een stortkoker huren of dakgrind afzuigen is verleden tijd met introductie van de stortslurf. Wij bieden het beste alternatief op de stortkoker en het afzuigen van dakgrind, namelijk de stortslurf. Onze stortkoker zorgt ervoor dat al uw grind veilig in de container terecht komt. Onze stortkoker is een gepatenteerde uitvinding die het storten van grind ontzettend eenvoudig maakt. Hieronder leest u enkele voordelen:

N

Vermindert geluid en stof.

N

Geschikt voor nagenoeg alle soorten puin (hout, stenen, tegels, grind, glas, dakmaterialen etc.)

N

Zeer sterk en kwalitatief (minstens 3-5 kuub puin).

N

Geschikt voor iedere hoogte (tot 27m) door het koppelen van meerdere delen.

N

Grote vulbreedte van Ø50cm.

N

Extreem snelle installatie (10 min.) door slechts 1 persoon.

N

Zeer licht, opvouwbaar en gemakkelijk te verplaatsen.

N

Voordeliger dan een stortkoker huren.

Waarom de STORTSLURF®?

Wij verkopen de stortslurf voor slechts €26,99,- incl. btw per 3 meter. Dit is goedkoper dan een stortkoker huren en biedt daarnaast ook nog eens vele voordelen. De stortslurf is alles wat u nodig heeft wanneer u op zoek bent naar een goedkope, snelle en eenvoudige manier om uw dakgrind of zand te storten. Het monteren kost u slechts enkele minuten tijd, ook als u er nog nooit mee gewerkt heeft. De stortslurf vouwt u eenvoudig op, waardoor het een compact, licht en eenvoudig te vervoeren pakket is. Bovendien leent onze flexibele stortkoker zich uitstekend voor diverse soorten klussen: onder andere het afvoeren van slooppuin, dakgrind afvoeren, het afvoeren van tegels, houtwerk, het schoonmaken van dakgoten/daken, het ontruimen van woningen etc.

Een stortslurf is 3 meter lang en daarmee geschikt voor ongeveer 1 verdieping. Uiteraard kunt u een stortslurf eenvoudig koppelen aan een ander deel zodat u ook vanaf hogere oppervlaktes gebruik kunt maken van deze revolutionaire stortkoker. Het koppelen van meerdere delen is zeer eenvoudig en snel uit te voeren doordat er bij de ontwikkeling van het product hier rekening mee is gehouden. Bij een afname van meerdere delen wordt het product geleverd inclusief gratis verbindingsmateriaal. Kortom: de ideale oplossing voor dakgrind afvoeren.

Dakgrind afvoeren is nu voor iedereen gemakkelijk

Een stortkoker huren of dakgrind laten afzuigen is door de stortslurf nu niet meer noodzakelijk. Immers, wij bieden u het beste alternatief. Bekijk meer informatie om alle voordelen te zien, of bestel het direct online. Wanneer u voor 23:15 bestelt wordt het pakket de volgende dag afgeleverd.

Nu extra voordelig geprijsd en direct uit voorraad geleverd naar Nederland en België. 

“Door deze stortkoker is het voor iedereen mogelijk om snel, goedkoop en bovendien eenvoudig puin te storten. Een stortkoker huren is verleden tijd, vouw eenvoudig de stortslurf uit en begin met het storten van uw puin. “

Auteursrecht 2021 All rights reserved. Property of STORTSLURF B.V. | BOIP: 18198382