Vóór 23:15 besteld, morgen bezorgd*

  Officiële ontwikkelaar

  Overzichtelijke webshop

  Hoge klanttevredenheid (9+)

 Vóór 23:15 besteld, morgen bezorgd*

  Officiële ontwikkelaar

  Hoge klanttevredenheid (4.6/5)

 Vóór 23:15 besteld, morgen bezorgd*

  Officiële ontwikkelaar

  Hoge klanttevredenheid (4.6/5)

Dakgrind storten? 

De stortslurf is een baanbrekende manier om dakgrind en puin te storten (ook van platte daken). 

Stortkoker huren

Grind storten van platte daken doet u eenvoudig met de stortslurf. 

N

Vermindert geluid en stof.

N

Getest op glaswerk, beton, stenen, grind, tegels, houtwerk en diverse andere materialen.

N

Zeer sterk en kwalitatief (minstens 3-5 kuub puin).

N

Geschikt voor iedere hoogte (tot 27m) door het koppelen van meerdere delen.

N

Grote vulbreedte van Ø50cm.

N

Binnen 10 minuten geïnstalleerd door slechts 1 persoon.

N

Opvouwbaar en slechts 2kg per deel van 3 meter.

Waarom de stortslurf?

Wij verkopen de stortslurf voor slechts €26,99,- incl. btw per 3 meter. Dit is goedkoper dan een stortkoker huren en biedt daarnaast ook nog eens vele voordelen. De stortslurf is alles wat u nodig heeft wanneer u op zoek bent naar een goedkope, snelle en eenvoudige manier om uw grind of zand te storten. Het monteren kost u slechts enkele minuten tijd, ook als u er nog nooit mee gewerkt heeft. De stortslurf vouwt u eenvoudig op, waardoor het een compact, licht en eenvoudig te vervoeren pakket is. Bovendien leent onze flexibele stortkoker zich uitstekend voor diverse soorten klussen: onder andere het afvoeren van slooppuin, het afvoeren van dakgrind, het afvoeren van tegels, houtwerk, het schoonmaken van dakgoten/daken, het ontruimen van woningen etc.

Een stortslurf is 3 meter lang en daarmee geschikt voor ongeveer 1 verdieping. Uiteraard kunt u een stortslurf eenvoudig koppelen aan een ander deel zodat u ook vanaf hogere oppervlaktes gebruik kunt maken van deze revolutionaire stortkoker. Het koppelen van meerdere delen is zeer eenvoudig en snel uit te voeren doordat er bij de ontwikkeling van het product hier rekening mee is gehouden. Bij een afname van meerdere delen wordt het product geleverd inclusief gratis verbindingsmateriaal.

Stortkoker huren

Dakgrind storten is nu voor iedereen gemakkelijk

Een stortkoker huren of dakgrind laten afzuigen is door de stortslurf nu niet meer noodzakelijk. Immers, wij bieden u het beste alternatief. Bekijk meer informatie om alle voordelen te zien, of bestel het direct online. Wanneer u voor 16:00 uur besteld wordt het pakket dezelfde dag verzonden.

Nu extra voordelig geprijsd en direct uit voorraad geleverd naar Nederland en België (ook leveringen naar Duitsland zijn op verzoek mogelijk)

“Door deze stortkoker is het voor iedereen mogelijk om snel, goedkoop en bovendien eenvoudig puin te storten. Een stortkoker huren is verleden tijd, vouw eenvoudig de stortslurf uit en begin met het storten van uw puin. “

Auteursrecht 2021 All rights reserved. Property of STORTSLURF B.V. | BOIP: 18198382