Dealer worden?

Sinds de oprichting in 2017 bouwen wij iedere dag aan het versterken van ons merk STORTSLURF in Europa. Momenteel zijn wij met ruim 200 dealers in 12 landen een steeds bekender merk aan het worden. Samen met onze internationale dealers werken wij aan mooie resultaten met als doel tevreden eindklanten en een solide verdienmodel voor elke schakel.

Exclusiviteit
Wij hechten grote waarde aan het verzekeren van gelijke kansen voor al onze dealers om ons product te distribueren. Om dit te waarborgen, bieden wij exclusieve rechten binnen specifieke postcodegebieden. Deze exclusiviteit verzekert onze dealers ervan dat zij de enige vertegenwoordiger van ons product zijn binnen een aangewezen postcodegebied, en dat deze exclusiviteit gehandhaafd blijft.

Profiteer van onze grootschalige marketingcampagnes
We investeren fors in effectieve marketing campagnes om ons merk en onze dealers op de kaart te zetten. Zo zorgen we voor maximale zichtbaarheid via diverse online en offline platformen. Dit doen we niet alleen in Nederland, maar in 12 landen. Bovendien voorzien wij alle dealers van passend reclamemateriaal (online en offline) om hun verkoopinspanningen te ondersteunen.  

Aantrekkelijke marges en condities
Wij bezuinigen niet op kwaliteit en streven naar een duurzaam productieproces. Door de excellente kwaliteit zijn klanten bereid om meer te betalen. Daarbovenop letten we op onnodige kosten en zorgen we ervoor dat onze dealers aantrekkelijke marges (oplopend tot ruim 100%) overhouden.

Snelle leveringen
Door onze strategische samenwerkingen met transporteurs, kunnen wij onze dealers snel leveren (binnen 1-3 werkdagen).

Online vermelding en doorverwijzingen
Wij vermelden alle dealers op onze website en sturen aanvragen altijd door naar de dichtstbijzijnde dealer. Daarbij vermelden we nieuwe dealers op onze social media met een groot bereik. 

Neem contact op voor meer informatie. 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op via onderstaand formulier en wij sturen jou zo spoedig mogelijk meer informatie toe.

Stortkoker huren

Auteursrecht 2021 All rights reserved. Property of STORTSLURF B.V. | BOIP: 18198382