Vóór 23:15 besteld, morgen bezorgd*

  Officiële ontwikkelaar

  Overzichtelijke webshop

  Hoge klanttevredenheid (4.6/5)

 Vóór 23:15 besteld, morgen bezorgd*

  Officiële ontwikkelaar

  Hoge klanttevredenheid (4.6/5)

 Vóór 23:15 besteld, morgen bezorgd*

  Hoge klanttevredenheid (4.6/5)

Dealer worden?

Iedere dag bouwen wij aan ons merk STORTSLURF en het vergroten van ons marktaandeel in Europa. Momenteel zijn wij met ruim 200 dealers in 9 landen een steeds bekender merk aan het worden. Samen met onze professionele dealers werken wij aan mooie resultaten met als doel tevreden eindklanten en een goed verdienmodel voor elke schakel. 

Geen verplichtingen 
Als dealer bent u degene die direct contact heeft met de klant en weet u wat er speelt. U weet daarom ook als beste hoeveel en wat er verkocht kan worden. Bovendien weet u wanneer er nieuwe voorraad bestelt moet worden. Daarom vinden wij het belangrijk om zonder contracten en verplichtingen te werken. U vraagt en wij leveren. 

De marketing regelen wij 
We werken en investeren dagelijks in effectieve marketing campagnes om ons merk en onze dealers op de kaart te zetten. Zo zorgen we voor maximale zichtbaarheid via diverse platformen, online en offline. Dit doen we niet alleen in Nederland maar in 9 landen in Europa en UK. Door onze effectieve marketingcampagnes wordt de vraag naar ons product groter en groter, dit merkt u dan ook in uw winkel. Bovendien kunnen wij reclamemateriaal aanleveren zoals instructieflyers, video’s, foto’s, teksten etc.

Aantrekkelijke marges en condities
Wij bezuinigen niet op kwaliteit en streven altijd naar de allerhoogste en duurzame kwaliteit. Door deze excellente kwaliteit zijn klanten bereid om meer te betalen voor onze producten. Daarbovenop letten we op onnodige kosten en zorgen we ervoor dat onze dealers aantrekkelijke marges overhouden. Als dealer kunt u zich ten alle tijden door ons laten bijstaan, uiteraard kosteloos. Door onze strategische samenwerkingen met transporteurs, kunnen wij onze dealers razendsnel beleveren (binnen 1-3 werkdagen).

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op via onderstaand formulier en wij sturen u zo spoedig mogelijk meer informatie toe.

Neem contact op voor meer informatie. 

Stortkoker huren
Stortslurf

Auteursrecht 2021 All rights reserved. Property of STORTSLURF B.V. | BOIP: 18198382