+31 (0) 341 231 003 info@stort-slurf.nl

  Levering binnen 24h mogelijk

  Officiële ontwikkelaar

  Overzichtelijke webshop

  Hoge klanttevredenheid (9+)

Stortkoker huren is verleden tijd! 

De Stortslurf: een baanbrekende manier om puin te storten.

Waarom geen stortkoker huren maar een stortslurf kopen?

N

Vermindert geluid en stof.

N

Geschikt voor nagenoeg alle soorten puin (hout, stenen, tegels, grind, glas, dakmaterialen etc.)

N

Zeer sterk en kwalitatief (minstens 3-5 kuub puin).

N

Geschikt voor iedere hoogte (tot 27m) door het koppelen van meerdere delen.

N

Grote vulbreedte van Ø50cm.

N

Extreem snelle installatie (10 min.) door slechts 1 persoon.

N

Zeer licht, opvouwbaar en gemakkelijk te verplaatsen.

N

Voordeliger dan een stortkoker huren.

Stortkoker huren | Stortkoker kopen

Een stortkoker huren is verleden tijd sinds de introductie van de stortslurf. Wij bieden het beste alternatief op de stortkoker, namelijk de stortslurf. Onze stortkoker zorgt ervoor dat al uw puin veilig in de container terecht komt. Onze stortkoker is een gepatenteerde uitvinding die het storten van puin ontzettend eenvoudig maakt. 

Wij verkopen de stortslurf voor slechts €26,99,- incl. btw per 3 meter. Dit is goedkoper dan een stortkoker huren en biedt daarnaast ook nog eens vele voordelen.

De stortslurf is alles wat u nodig heeft wanneer u op zoek bent naar een goedkope, snelle en eenvoudige manier om uw puin te storten. Het monteren kost u slechts enkele minuten tijd, ook als u er nog nooit mee gewerkt heeft. De stortslurf vouwt u eenvoudig op, waardoor het een compact, licht en eenvoudig te vervoeren pakket is. Bovendien leent onze flexibele stortkoker zich uitstekend voor diverse soorten klussen: onder andere het afvoeren van slooppuin, het afvoeren van dakgrind, het afvoeren van tegels, houtwerk, het schoonmaken van dakgoten/daken, het ontruimen van woningen etc. Voor alle mogelijke toepassingen kunt u deze pagina bekijken.

Een stortslurf is 3 meter lang en daarmee geschikt voor ongeveer 1 verdieping. Uiteraard kunt u een stortslurf eenvoudig koppelen aan een ander deel zodat u ook vanaf hogere oppervlaktes gebruik kunt maken van deze revolutionaire stortkoker. Het koppelen van meerdere delen is zeer eenvoudig en snel uit te voeren doordat er bij de ontwikkeling van het product hier rekening mee is gehouden. Bij een afname van meerdere delen wordt het product geleverd inclusief gratis verbindingsmateriaal om de delen aan elkaar te koppelen.

Eenvoudig puin storten

Een stortkoker huren of een stortkoker kopen is door de stortslurf nu niet meer noodzakelijk. Immers, wij bieden u het beste alternatief. Bekijk meer informatie om alle voordelen te zien, of bestel het direct online. Wanneer u voor 16:00 uur besteld wordt het pakket dezelfde dag verzonden.

Nu slechts €26,99 per stuk en direct uit voorraad geleverd naar Nederland en België. 

Leveringen naar Duitsland gaan via onze Duitse website. Leveringen naar Frankrijk gaan via de website van onze partner 123BigBags.

“Door deze stortkoker is het voor iedereen mogelijk om snel, goedkoop en bovendien eenvoudig puin te storten. Een stortkoker huren is verleden tijd, vouw eenvoudig de stortslurf uit en begin met het storten van uw puin. “