+31 (0) 341 231 003 info@stort-slurf.nl

 Vóór 23:15 besteld, morgen bezorgd*

  Officiële ontwikkelaar

  Overzichtelijke webshop

  Hoge klanttevredenheid (4.6/5)

 Vóór 23:15 besteld, morgen bezorgd*

  Officiële ontwikkelaar

  Hoge klanttevredenheid (9+)

 Vóór 23:15 besteld, morgen bezorgd*

  Officiële ontwikkelaar

  Hoge klanttevredenheid (9+)

Stortkoker huren is verleden tijd! 

De Stortslurf: een baanbrekende manier om puin te storten.

Waarom geen stortkoker huren maar een stortslurf kopen?

N

Vermindert geluid en stof.

N

Geschikt voor nagenoeg alle soorten puin (hout, stenen, tegels, grind, glas, dakmaterialen etc.)

N

Zeer sterk en kwalitatief

N

Geschikt voor iedere hoogte (tot 27m) door het koppelen van meerdere delen.

N

Grote vulbreedte van Ø50cm.

N

Extreem snelle installatie (10 min.) door slechts 1 persoon.

N

Zeer licht, opvouwbaar en gemakkelijk te verplaatsen.

N

Voordeliger dan een stortkoker huren.

Stortkoker huren | Stortkoker kopen

Een stortkoker huren is verleden tijd sinds de introductie van de stortslurf. Wij bieden het beste alternatief op de stortkoker, namelijk de stortslurf. Onze stortkoker zorgt ervoor dat al uw puin veilig in de container terecht komt. Onze stortkoker is een gepatenteerde uitvinding die het storten van puin ontzettend eenvoudig maakt. 

Wij verkopen de stortslurf voor slechts €27,99,- incl. btw per 3 meter. Dit is goedkoper dan een stortkoker huren en biedt daarnaast ook nog eens vele voordelen.

De stortslurf is alles wat u nodig heeft wanneer u op zoek bent naar een goedkope, snelle en eenvoudige manier om uw puin te storten. Het monteren kost u slechts enkele minuten tijd, ook als u er nog nooit mee gewerkt heeft. De stortslurf vouwt u eenvoudig op, waardoor het een compact, licht en eenvoudig te vervoeren pakket is. Bovendien leent onze flexibele stortkoker zich uitstekend voor diverse soorten klussen: onder andere het afvoeren van slooppuin, het afvoeren van dakgrind, het afvoeren van tegels, houtwerk, het schoonmaken van dakgoten/daken, het ontruimen van woningen etc. Voor alle mogelijke toepassingen kunt u deze pagina bekijken.

Een stortslurf is 3 meter lang en daarmee geschikt voor ongeveer 1 verdieping. Uiteraard kunt u een stortslurf eenvoudig koppelen aan een ander deel zodat u ook vanaf hogere oppervlaktes gebruik kunt maken van deze revolutionaire stortkoker. Het koppelen van meerdere delen is zeer eenvoudig en snel uit te voeren doordat er bij de ontwikkeling van het product hier rekening mee is gehouden. Bij een afname van meerdere delen wordt het product geleverd inclusief gratis verbindingsmateriaal om de delen aan elkaar te koppelen.

Eenvoudig puin storten

Een stortkoker huren of een stortkoker kopen is door de stortslurf nu niet meer noodzakelijk. Immers, wij bieden u het beste alternatief. Bekijk meer informatie om alle voordelen te zien, of bestel het direct online in onze webshop. Wanneer u op een werkdag voor 23:15 uur besteld wordt het pakket de volgende dag geleverd!

Nu slechts €27,99 per stuk en direct uit voorraad geleverd naar Nederland en België. 

De absolute nummer 1 in service en kwaliteit. 

Officiële ontwikkelaar
Wij verkopen de stortslurf sinds 2017 en zijn in 2015 begonnen met de ontwikkeling van dit revolutionaire product. Wij hebben ons product door de jaren heen continue verder verbeterd met als resultaat dat de stortslurf vandaag de dag een nóg beter alternatief is op een traditionele stortkoker huren. Vanuit ons distributiecentrum in Roosendaal distribueren wij onze stortkokers (stortslurven). Dankzij onze centrale ligging in Nunspeet zijn wij in staat om de stortkokers binnen Nederland en België binnen 1 dag te leveren. Wij leveren echter onze producten ook internationaal binnen 1-2 dagen, denk hierbij aan Frankrijk, Oostenrijk en Duitsland

Een internationaal merk
Ons merk ‘Stortslurf’ staat voor kwaliteit en innovatie in binnen- en buitenland. We bieden de allerbeste kwaliteit tegen nette prijzen. Onze stortslurven zijn gemaakt van duurzame en A-kwaliteit materialen. Al onze producten worden uitvoerig getest en aan strenge kwaliteitseisen onderworpen. We hebben al onze producten in eigen voorraad en hebben diverse wederverkopers in binnen-en buitenland zodat er altijd een filiaal bij u in de buurt is. Een stortkoker huren is verleden tijd en niet meer noodzakelijk. 

Wij leveren aan bedrijven maar ook aan particulieren die bij ons product terechtkomen als alternatief op een traditionele stortkoker huren. 

“Door deze stortkoker is het voor iedereen mogelijk om snel, goedkoop en bovendien eenvoudig puin te storten. Een stortkoker huren is verleden tijd, vouw eenvoudig de stortslurf uit en begin met het storten van uw puin. “

Wilt u een stortkoker huren? 

Een stortkoker huren is verleden tijd. Koop eenvoudig onze stortslurf in de webshop.
Een stortkoker huren is jarenlang noodzakelijk geweest om bouwpuin en afval in de container te storten vanuit bijvoorbeeld uw woning of bedrijfspand. Een stortkoker wordt voornamelijk ingezet bij een verbouwing, verhuizing of ontruiming. Een stortkoker wordt ook wel stortslurf, valpijp, stortpijp, puinkoker of vuilstortkoker genoemd. Stortkokers zijn erg zwaar en lastig te installeren en te vervoeren. Een stortkoker is een verticale buis of pijp om vooral vloeistoffen en stortgoed te verplaatsen met behulp van de zwaartekracht.

Met introductie van de stortslurf is een stortkoker huren niet meer nodig, immers koopt u voor minder geld een stortslurf. Bestel uw onderdelen direct in onze webshop:
– Stortslurf 3 meter (flexibele stortkoker)
– Vultrechter (50cm diameter) 
– Spanbanden (set van 2 stuks)

Is de stortslurf geschikt voor mijn project?

Als u het besluit heeft genomen dat een stortkoker huren niet doorgaat en u kiest voor aanschaf van ons revolutionaire alternatief, wilt u er natuurlijk wel zeker van zijn dat de stortslurf geschikt is voor uw project. Onze stortslurf kopen is als alternatief op een stortkoker huren ontwikkeld en kan vrijwel elk project aan. Wel is het een product die onderhevig is aan slijtage maar een goede verbouwing (minimaal 4-5 kuub puin) gaat het product zeker mee. Verder zijn er weinig beperkingen, wel raden wij aan om de stortslurf zo verticaal mogelijk te installeren. Heeft u twijfels? Neem gerust contact met ons op, onze specialisten staan voor u klaar en adviseren u graag.

Kan ik bij jullie een stortslurf of een stortkoker huren? 

Nee bij ons kunt u geen stortkoker huren. Ook kunt u bij ons geen stortslurf huren. Wij verkopen het product tegen lage prijzen waarbij het niet rendabel is om deze te verhuren. Ook willen we juist voorkomen dat u een stortslurf of een stortkoker moet huren. Immers zit u bij aanschaf van ee stortkoker niet vast aan huurtermijnen, haal- en brengkosten, borg etc. U plaatst in een paar minuten een bestelling en deze wordt binnen 24 uur voor slechts €6,95 thuisbezorgd. 

Bekijk alle veelgestelde vragen op onze FAQ pagina. 

Waar kan ik een bestelling plaatsen? En wat moet ik bestellen? 

U gaat geen stortkoker huren maar een stortslurf kopen? Voor leveringen naar Nederland & België kunt u uw bestelling direct in onze webshop bestellen. Wij verkopen het product per 3 meter. Indien u van 9 meter hoogte gaat storten, bestelt u simpelweg 3 delen stortslurf. Deze kunt u aan elkaar koppelen met het gratis meegeleverde verbindingsmateriaal. Wij raden u aan om ook een vultrechter mee te bestellen. Eventueel kunt u spanbanden mee bestellen voor de bevestiging aan de container en het kozijn maar hier kunt u ook eigen spanbanden of touw voor gebruiken. 

Auteursrecht 2021 All rights reserved. Property of STORTSLURF B.V. | BOIP: 18198382