Vóór 23:59 besteld, morgen bezorgd*

  Officiële ontwikkelaar

  Overzichtelijke webshop

  Hoge klanttevredenheid (4.6/5)

 Vóór 23:59 besteld, morgen bezorgd*

  Officiële ontwikkelaar

  Hoge klanttevredenheid (9+)

 Vóór 23:59 besteld, morgen bezorgd*

  Officiële ontwikkelaar

  Hoge klanttevredenheid (9+)

4.6/5 (1.200+ reviews)

Stortkoker huren

Stortkoker huren is verleden tijd

Waarom geen stortkoker huren, maar een Stortslurf® kopen?

    Snelle installatie (<10 min.) door slechts 1 persoon.

    Geschikt voor iedere hoogte (tot 27m) door het koppelen van meerdere delen.

    Zeer licht, opvouwbaar en gemakkelijk te verplaatsen.

    Geschikt voor alle soorten puin

    Vermindert geluid en stof.

    Zeer sterk en kwalitatief.

    Voordeliger dan een stortkoker huren.

Het alternatief voor een stortkoker huren

Een stortkoker huren is verleden tijd sinds de introductie van de Stortslurf®. Wij bieden een beter alternatief op de stortkoker, namelijk de Stortslurf®. Onze stortkoker zorgt ervoor dat al uw puin veilig in de container terecht komt. Onze stortkoker is een gepatenteerde uitvinding die het storten van puin ontzettend eenvoudig maakt. Wij verkopen de Stortslurf® voor slechts € 29,95 excl. btw per 3 meter. Dit is goedkoper dan een stortkoker huren en biedt daarnaast ook nog eens vele voordelen.

Opvouwbaar en binnen 10 minuten geïnstalleerd

De Stortslurf® is alles wat u nodig heeft als u op zoek bent naar een goedkope, snelle en eenvoudige manier om uw puin te storten. Het installeren kost u slechts enkele minuten tijd met 1 persoon. De Stortslurf® vouwt u eenvoudig op, waardoor het een compact, licht en eenvoudig te vervoeren product is. Bovendien leent onze flexibele stortkoker zich uitstekend voor diverse soorten klussen: onder andere het afvoeren van slooppuin, het afvoeren van dakgrind, het afvoeren van tegels, houtwerk, het schoonmaken van dakgoten/daken, het ontruimen van woningen etc.

Geschikt voor elke verdieping

Een Stortslurf® is 3 meter lang en daarmee geschikt voor ongeveer 1 verdieping. Uiteraard kunt u een Stortslurf® eenvoudig koppelen aan een ander deel zodat u ook vanaf hogere oppervlaktes gebruik kunt maken van deze revolutionaire stortkoker. Het koppelen van meerdere delen is zeer eenvoudig en snel uit te voeren, doordat er bij de ontwikkeling van het product hier rekening mee is gehouden. Bij een afname van meerdere delen wordt het product geleverd inclusief gratis verbindingsmateriaal om de delen aan elkaar te koppelen.

Stortkoker huren Stortslurf

Eenvoudig puin storten

Een stortkoker huren of een stortkoker kopen is door de Stortslurf® nu niet meer noodzakelijk. Immers, wij bieden u een beter alternatief. Bestel direct in onze webshop en ervaar de voordelen van de stortkoker. Wanneer u op een werkdag voor 23:59 uur besteld, wordt het pakket de volgende dag geleverd.

Nu slechts € 29,95 per stuk van 3 meter en direct uit voorraad geleverd naar Nederland en België. 

Stortkoker
Stortkoker
Stortkoker huren
Stortkoker huren
Stortkoker kopen
Stortkoker huren
Stortkoker
Stortkoker

De absolute nummer 1 in service en kwaliteit 

Officiële ontwikkelaar

Wij verkopen de Stortslurf® sinds 2017 en zijn in 2015 begonnen met de ontwikkeling van dit revolutionaire product. Wij hebben ons product door de jaren heen continue verbeterd met als resultaat dat de Stortslurf® vandaag de dag een nóg beter alternatief is op een traditionele stortkoker huren. Dankzij ons moderne distributiecentrum, onze centrale positie in Nederland en onze betrouwbare vervoerders, leveren wij in heel Europa bestellingen zeer snel uit. In Nederland en België leveren wij binnen 24 uur.

Een internationaal merk

Ons merk Stortslurf® staat voor kwaliteit en innovatie in binnen- en buitenland. We bieden de allerbeste kwaliteit tegen nette prijzen. Onze stortslurven zijn gemaakt van duurzame en A-kwaliteit materialen. Al onze producten worden uitvoerig getest en aan strenge kwaliteitseisen onderworpen. We hebben al onze producten in eigen voorraad en hebben diverse wederverkopers in binnen-en buitenland zodat er altijd een filiaal bij u in de buurt is. Een stortkoker huren is verleden tijd en niet meer noodzakelijk.

Stortslurf hoofdkantoor

Stortslurf®   – een baanbrekende manier om puin te storten

“Door deze stortkoker is het voor iedereen mogelijk om snel, goedkoop en bovendien eenvoudig puin te storten. Een stortkoker huren is verleden tijd, vouw eenvoudig de Stortslurf® uit en begin met het storten van uw puin. “

Wilt u een stortkoker huren?

Een stortkoker huren is verleden tijd. Koop eenvoudig onze Stortslurf® in de webshop. Een stortkoker huren is jarenlang noodzakelijk geweest om bouwpuin en afval in de container te storten vanuit bijvoorbeeld uw woning of bedrijfspand. Een stortkoker wordt voornamelijk ingezet bij een verbouwing, verhuizing of ontruiming. Een stortkoker wordt ook wel stortslurf, valpijp, stortpijp, puinkoker of vuilstortkoker genoemd. Stortkokers zijn erg zwaar en lastig te installeren en te vervoeren. Een stortkoker is een verticale buis of pijp om vooral vloeistoffen en stortgoed te verplaatsen met behulp van de zwaartekracht. Met introductie van de stortslurf is een stortkoker huren niet meer nodig, immers koopt u voor minder geld een Stortslurf®. Bestel uw materiaal direct in onze webshop.

 

Is de Stortslurf® geschikt voor mijn project?

Als u het besluit heeft genomen dat een stortkoker huren niet aantrekkelijk is en u kiest voor aanschaf van ons revolutionaire alternatief, wilt u er natuurlijk wel zeker van zijn dat de Stortslurf® geschikt is voor uw project. Onze Stortslurf® kopen, is als alternatief op een stortkoker huren ontwikkeld en kan vrijwel elk project aan. Wel is het een product die onderhevig is aan slijtage maar een goede verbouwing (minimaal 4-5 kuub puin) gaat het product zeker mee. Verder zijn er weinig beperkingen, wel raden wij aan om de Stortslurf® zo verticaal mogelijk te installeren. Heeft u twijfels? Neem gerust contact met ons op, onze specialisten staan voor u klaar en adviseren u graag.

Kan ik bij jullie een Stortslurf® of een stortkoker huren?

Nee bij ons kunt u geen stortkoker huren. Ook kunt u bij ons geen Stortslurf® huren. Wij verkopen het product tegen lage prijzen waarbij het niet rendabel is om deze te verhuren. Ook willen we juist voorkomen dat u een Stortslurf® of een stortkoker moet huren. Immers zit u bij aanschaf van een stortkoker niet vast aan huurtermijnen, haal- en brengkosten, borg etc. U plaatst in een paar minuten een bestelling en deze wordt binnen 24 uur voor slechts €6,95 thuisbezorgd.

Bekijk alle veelgestelde vragen op onze FAQ pagina. 

Waar kan ik een bestelling plaatsen? En wat moet ik bestellen?

U gaat geen stortkoker huren maar een Stortslurf® kopen? Voor leveringen naar Nederland en België kunt u uw bestelling direct in onze webshop bestellen. Wij verkopen het product per 3 meter. Indien u van 9 meter hoogte gaat storten, bestelt u simpelweg 3 stuks Stortslurf®. Deze kunt u aan elkaar koppelen met het gratis meegeleverde verbindingsmateriaal. Wij raden u aan om ook een vultrechter mee te bestellen. Eventueel kunt u spanbanden mee bestellen voor de bevestiging aan de container en het kozijn maar hier kunt u ook eigen spanbanden of touw voor gebruiken

Auteursrecht 2021 All rights reserved. Property of STORTSLURF B.V. | BOIP: 18198382