+31 (0) 341 231 003 info@stort-slurf.nl

Verzenden & retourneren

Voor Nederland & België. 

Al onze regels met betrekking tot de verzending van bestellingen vindt u op deze pagina. Wij doen altijd ons uiterste best om de bestellingen conform afspraak te leveren. 


Verzenden 
Op een werkdag (ma-vrij) vóór 23:15 uur besteld, is de volgende dag in huis. We leveren dus ook op zaterdag. Er zijn echter wel wat uitzonderingen, die we hieronder op een rijtje hebben gezet. 

– Op zaterdag voor 15:30 besteld is maandag in huis. 
– Bestelt u op zaterdag na 15:30 of op zondag, dan ontvangt u het pakket dinsdag in huis.
– Op officiële feestdagen bezorgen we niet.
– We zijn altijd afhankelijk van onze vervoerders DPD, DHL of Post NL. We kunnen dus nooit 100% garanderen dat de bezorg-afspraak wordt nagekomen. 

Afhalen
Een bestelling kan op verzoek worden ook afgehaald op een van onze locaties, of de locatie van een wederverkoper. Neem voor de mogelijkheden even contact met ons op. 

Retourneren
Het kan voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden dat u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht om uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen

De retourkosten zijn voor eigen rekening en u bent volledig vrij in de keuze van een vervoerder. Nadat wij het pakket in goede orde hebben ontvangen, ontvangt u binnen enkele dagen het volledige aankoopbedrag terug. Het is niet mogelijk om een gebruikt product te retourneren. 

Let op: geef ons vooraf per mail aan dat het pakket retour gestuurd wordt, zo kunnen wij alles in goede banen leiden. Het product retour sturen zonder dit vooraf kenbaar te maken is op eigen risico. Uw bestelling annuleren kan binnen 14 dagen na ontvangst, door een mail te sturen naar retourneren@stort-slurf.nl onder vermelding van uw factuurnummer en klantnummer. U ontvangt daarna de benodigde informatie voor het retourneren van de bestelling.