+31 (0) 341 231 003 info@stort-slurf.nl

Verzenden & retourneren

Voor Nederland & België. 

Al onze regels met betrekking tot de verzending van bestellingen vindt u op deze pagina. Wij doen altijd ons uiterste best om de bestellingen conform afspraak te leveren. 


Verzenden Nederland
Bestellingen die vóór 16:00 worden geplaatst (m.u.v. zondag), worden dezelfde dag verzonden. Over het algemeen kunt u ervan uit gaan dat de bestelling de eerstvolgende dag tussen 09:00 en 19:00 wordt afgeleverd. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen omdat wij afhankelijk zijn van onze vervoerders. 

De levering verloopt via de pakketbezorger van een van onze vervoerders: DPD, DHL of PostNL. U ontvangt automatisch een track & trace code op moment dat het pakket is verstuurd, mogelijk bevindt deze zich in uw ongewenste/spam mailbox. Niks ontvangen? Neem dan even contact met ons op. 

De verzendkosten bedragen €6,95,-

Let op: op zondag wordt er niets bezorgd, dit betekent dat als u op zaterdag voor 16:00 besteld, het pakket maandag zal worden geleverd. 


Verzenden België
Bestellingen die op een werkdag vóór 14:00 worden geplaatst, worden dezelfde dag verzonden. Over het algemeen kunt u ervan uit gaan dat de bestelling de eerstvolgende dag tussen 09:00 en 19:00 wordt afgeleverd. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen omdat wij afhankelijk zijn van onze vervoerders. 

De levering verloopt via de pakketbezorger van onze vervoerder DPD. U ontvangt automatisch een track & trace code op moment dat het pakket is verstuurd, mogelijk bevindt deze zich in uw ongewenste/spam mailbox. Niks ontvangen? Neem dan even contact met ons op. 

De verzendkosten bedragen €6,95,-

Let op: op zaterdag wordt er niets verstuurd, dit betekent dat als u op zaterdag besteld, het pakket dinsdag zal worden geleverd. 

Retourneren
Het kan voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden dat u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht om uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen

De retourkosten zijn voor eigen rekening en u bent volledig vrij in de keuze van een vervoerder. Nadat wij het pakket in goede orde hebben ontvangen, ontvangt u binnen enkele dagen het volledige aankoopbedrag terug. Het is niet mogelijk om een gebruikt product te retourneren. 

Let op: geef ons vooraf per mail aan dat het pakket retour gestuurd wordt, zo kunnen wij alles in goede banen leiden. Het product retour sturen zonder dit vooraf kenbaar te maken is op eigen risico. Uw bestelling annuleren kan binnen 14 dagen na ontvangst, door een mail te sturen naar retourneren@stort-slurf.nl onder vermelding van uw factuurnummer en klantnummer. U ontvangt daarna de benodigde informatie voor het retourneren van de bestelling.