+31 (0) 341 231 003 info@stort-slurf.nl

Verzenden & retourneren

Ons beleid sinds 2017

Al onze regels met betrekking tot verzenden en retourneren vind je op deze pagina. Wij vinden het belangrijk om zo duidelijk mogelijk richting onze klanten te communiceren, er zijn dus geen kleine lettertjes verbonden aan dit beleid.

Verzenden
Om een zo goed mogelijke service te bieden, verzenden wij al onze bestellingen via Pakketpost met een Track & Trace code! De verzendkosten hiervoor zijn €6,95 inclusief Btw. voor Nederland en België. Onze vaste leverancier is DPD Nederland maar wij werken ook samen met Post NL en DHL. Soms moeten wij vanwege omstandigheden afwijken naar een alternatieve vervoerder als dit ervoor zorgt dat het pakket sneller wordt geleverd. Mocht je geen Track & Trace code hebben ontvangen dan kun je deze opvragen door een mail te sturen naar info@stort-slurf.nl. Op een werkdag voor 16:00 besteld is normaliter de volgende dag in huis, hoewel wij geen garanties kunnen geven omdat we altijd afhankelijk zijn van de vervoerders. Op zaterdag voor 14:00 besteld is normaliter maandag in huis. 

Retourneren
Het kan natuurlijk voorkomen dat het product toch niet nodig blijkt of dat het niet inzetbaar is voor het bestemde project. Wij begrijpen dat je het product dan wilt retourneren en dit is natuurlijk mogelijk. Wij hanteren een zeer ruim retourbeleid van 30 dagen. Let wel op dat de 30 dagen ingaan op de dag van bestellen. Het retour moet uiterlijk binnen 30 dagen door ons zijn ontvangen. Het product op de 30e dag retourneren is dus helaas niet mogelijk. De retourkosten zijn altijd voor rekening van jou als klant. Je mag wel zelf een vervoerder kiezen. Nadat wij het pakket hebben ontvangen, ontvang je binnen enkele dagen het aankoopbedrag terug (excl. verzendkosten). 

Let op: geef ons vooraf per mail aan dat het pakket retour gestuurd wordt, zo kunnen wij alles in goede banen leiden. Het product retour sturen zonder dit vooraf kenbaar te maken is op eigen risico. Een retour aanmelden kan door een mail te sturen naar retourneren@stort-slurf.nl

Corona
De Corona crisis raakt helaas iedereen, zo ook ons. Omdat de huidige situatie per dag verandert, raden wij u aan te kijken op deze pagina. Hier vindt u alle actuele informatie omtrent leveringen tijdens de corona crisis.