+31 (0) 341 231 003 info@stort-slurf.nl

Puin storten? 

De stortslurf is een baanbrekende manier om dakgrind en puin te storten (ook van platte daken). 

Puin storten doet u eenvoudig en snel met de stortslurf. 

Een zware stortkoker huren is verleden tijd met introductie van de stortslurf. Wij bieden het beste alternatief op de zware en dure stortkoker, namelijk de stortslurf. Onze stortslurf zorgt ervoor dat al uw puin veilig en eenvoudig in de container terecht komt. Onze stortkoker is een gepatenteerde uitvinding die het storten van puin ontzettend eenvoudig maakt. Hieronder leest u enkele voordelen:

Geluidsarm

}

Tijdbesparend. Eenvoudige en zeer snelle montage

\

Grote vulbreedte Ø50cm

Kostenbesparend

Losse delen zeer makkelijk door 1 persoon te bevestigen. (getest tot 27 meter hoogte).

R

Zeer sterk en hoogwaardig kunststof. Getest op glaswerk, beton, stenen, grind, tegels, houtwerk en diverse andere materialen.

Waarom de stortslurf?

Wij verkopen de stortslurf voor slechts €26,99,- incl. btw per 3 meter. Dit is goedkoper dan een stortkoker huren en biedt daarnaast ook nog eens vele voordelen. De stortslurf is alles wat u nodig heeft wanneer u op zoek bent naar een goedkope, snelle en eenvoudige manier om uw puin of afval storten. Het monteren kost u slechts enkele minuten tijd, ook als u er nog nooit mee gewerkt heeft. De stortslurf vouwt u eenvoudig op, waardoor het een compact, licht en eenvoudig te vervoeren pakket is. Bovendien leent onze flexibele stortkoker zich uitstekend voor diverse soorten klussen: onder andere het afvoeren van slooppuin, dakgrind afvoeren, het afvoeren van tegels, houtwerk, het schoonmaken van dakgoten/daken, het ontruimen van woningen etc.

Een stortslurf is 3 meter lang en daarmee geschikt voor ongeveer 1 verdieping. Uiteraard kunt u een stortslurf eenvoudig koppelen aan een ander deel zodat u ook vanaf hogere oppervlaktes gebruik kunt maken van deze revolutionaire stortkoker. Het koppelen van meerdere delen is zeer eenvoudig en snel uit te voeren doordat er bij de ontwikkeling van het product hier rekening mee is gehouden. Bij een afname van meerdere delen wordt het product geleverd inclusief gratis verbindingsmateriaal.

Puin storten is nu voor iedereen gemakkelijk

Een dure en zware stortkoker huren is door de stortslurf nu niet meer noodzakelijk. Immers, wij bieden u het beste alternatief. Bekijk meer informatie om alle voordelen te zien, of bestel het direct online. Wanneer u voor 16:00 uur besteld wordt het pakket dezelfde dag verzonden (in principe de volgende dag geleverd). 

Nu extra voordelig geprijsd en direct uit voorraad geleverd naar Nederland en België. Voor bestellingen naar Duitsland kunt u een kijkje nemen op onze Duitse site. 

“Door deze stortkoker is het voor iedereen mogelijk om snel, goedkoop en bovendien eenvoudig puin te storten. Een stortkoker huren is verleden tijd, vouw eenvoudig de stortslurf uit en begin met het storten van uw puin. “