Vóór 23:59 besteld, morgen bezorgd*

  Officiële ontwikkelaar

  Overzichtelijke webshop

  Hoge klanttevredenheid (4.6/5)

Puin storten? 

De stortslurf is een baanbrekende manier om dakgrind en puin te storten (ook van platte daken). 

Puin storten

Waarom puin storten met de Stortslurf?

    Snelle installatie (<10 min.) door slechts 1 persoon.

    Geschikt voor iedere hoogte (tot 27m) door het koppelen van meerdere delen.

    Zeer licht, opvouwbaar en gemakkelijk te verplaatsen.

    Geschikt voor alle soorten puin

    Vermindert geluid en stof.

    Zeer sterk en kwalitatief.

    Voordeliger dan een stortkoker huren.

Puin storten doet u eenvoudig en snel met de stortslurf. 

Een zware stortkoker huren is verleden tijd met introductie van de stortslurf. Wij bieden het beste alternatief op de zware en dure stortkoker, namelijk de stortslurf. Onze stortslurf zorgt ervoor dat al uw puin veilig en eenvoudig in de container terecht komt. Onze stortkoker is een gepatenteerde uitvinding die het storten van puin ontzettend eenvoudig maakt. Hieronder leest u enkele voordelen:

Puin storten met Stortslurf

Geluidsarm

}

Tijdbesparend. Eenvoudige en zeer snelle montage

\

Grote vulbreedte Ø50cm

Kostenbesparend

Losse delen zeer makkelijk door 1 persoon te bevestigen. (getest tot 27 meter hoogte).

R

Zeer sterk en hoogwaardig kunststof. Getest op glaswerk, beton, stenen, grind, tegels, houtwerk en diverse andere materialen.

Waarom puin storten met de Stortslurf?

Wij verkopen de stortslurf voor slechts €25,95 per 3 meter. Dit is goedkoper dan een stortkoker huren en biedt daarnaast ook nog eens vele voordelen. De stortslurf is alles wat u nodig heeft wanneer u op zoek bent naar een goedkope, snelle en eenvoudige manier om uw puin of afval storten. Het monteren kost u slechts enkele minuten tijd, ook als u er nog nooit mee gewerkt heeft. De stortslurf vouwt u eenvoudig op, waardoor het een compact, licht en eenvoudig te vervoeren pakket is. Bovendien leent onze flexibele stortkoker zich uitstekend voor diverse soorten klussen: onder andere het afvoeren van slooppuin, dakgrind afvoeren, het afvoeren van tegels, houtwerk, het schoonmaken van dakgoten/daken, het ontruimen van woningen etc.

Een stortslurf is 3 meter lang en daarmee geschikt voor ongeveer 1 verdieping. Uiteraard kunt u een stortslurf eenvoudig koppelen aan een ander deel zodat u ook vanaf hogere oppervlaktes gebruik kunt maken van deze revolutionaire stortkoker. Het koppelen van meerdere delen is zeer eenvoudig en snel uit te voeren doordat er bij de ontwikkeling van het product hier rekening mee is gehouden. Bij een afname van meerdere delen wordt het product geleverd inclusief gratis verbindingsmateriaal.

Puin storten is nu voor iedereen gemakkelijk

Een dure en zware stortkoker huren is door de stortslurf nu niet meer noodzakelijk. Immers, wij bieden u het beste alternatief. Bekijk meer informatie om alle voordelen te zien, of bestel het direct online. Wanneer u voor 16:00 uur besteld wordt het pakket dezelfde dag verzonden (in principe de volgende dag geleverd). 

“Door deze stortkoker is het voor iedereen mogelijk om snel, goedkoop en bovendien eenvoudig puin te storten. Een stortkoker huren is verleden tijd, vouw eenvoudig de stortslurf uit en begin met het storten van uw puin. “