+31 (0) 341 231 003 info@stort-slurf.nl

Een flexibele stortkoker

De STORTSLURF ®

Een flexibele stortkoker, de stortslurf, is de beste manier voor het storten van puin, het ontruimen van woningen, het storten van dakgrind etc. Wij verkopen in samenwerking met Portex Holland het beste alternatief op de stortkoker en staan voor innovatie en kwaliteit. De stortslurf is gemaakt van hoogwaardig duurzaam kunststof en maakt het veilig afvoeren van uw materialen heel gemakkelijk. Het product is geschikt voor het afvoeren van alle soorten puin van 1 of meerdere verdiepingen.

Een stortslurf is 3 meter lang en daarmee geschikt voor minimaal een verdieping. Wilt u vanaf een hogere verdieping storten? Geen probleem! De stortslurf is zo ontworpen dat deze eenvoudig en zeer snel te koppelen is aan een ander deel. Ook kunt u de stortslurf eenvoudig inkorten.

Gaat u een kamer slopen, een woning ontruimen, grind van een dak verwijderen of een ander project uitvoeren? Heeft u geen zin om vast te zitten aan huurtijden en een complexe montage? Dan is de flexibele stortkoker wat u zoekt. Lees snel verder om te lezen wat de voordelen van de stortslurf zijn ten opzichte van de ‘oude’ stortkoker .

Waar kunt u de stortslurf zoal voor gebruiken?

De stortslurf is door het sterke materiaal en de eenvoudige, snelle bevestiging te gebruiken voor veel uiteenlopende projecten. De stortslurf kan worden bevestigt met verschillende materialen (spanband, touw, ketting, haken). Voor de meeste projecten is een spanband de ideale optie, deze verbindt u gemakkelijk aan de stortbak of de stortslurf. Het uiteinde van de spanband kunt u vervolgens aan de voor u ideale plek verbinden: kozijn, radiator, balkon, raam, regenpijp etc. Indien u dakgoten gaat reinigen kunt u de stortbak eenvoudig met haken aan de dakgoot bevestigen

Onderstaand een overzicht waarvoor u de stortslurf onder andere ideaal kunt gebruiken:

.

(Sloop) puin

De stortslurf is zeer sterk en geschikt voor het storten van puin van diverse hoogtes.

Dakmaterialen

Het is geschikt voor het storten van dakmaterialen zoals grind, en platen. 

Dak(goten) reinigen

De stortslurf leent zich ideaal voor het reinigen van bijv. dakgoten en daken.

Ontruimingen

Stort de spullen die vrijkomen bij de ontruiming eenvoudig door de stortslurf! 

Diversen

Zand, vuilnis, hout, alles is mogelijk. Twijfels? Bel gerust voor een advies. 

De voordelen van de stortslurf

De stortslurf biedt vele voordelen ten opzichte van een stortkoker. Hieronder leest u waarom de stortslurf een beter alternatief is op de stortkoker.

N

Gemakkelijk in gebruik

In slechts enkele minuten installeert u de stortslurf en kunt u uw puin storten. Iedereen kan overweg met de stortslurf en er is slechts 1 persoon nodig om het product te bevestigen. 

N

Compact, sterk en duurzaam

De stortslurf kan worden opgevouwen waardoor het erg compact is maar tegelijkertijd heeft het een grote vulbreedte van ∅ 50cm. Daarnaast is de stortslurf zeer licht en stevig. De stortslurf wordt zo duurzaam mogelijk geproduceerd, met aandacht voor het milieu. 

N

Eenvoudig te plaatsen en verplaatsen

Doordat de stortslurf zo licht en flexibel is, kunt u het zeer gemakkelijk verplaatsen. Mocht u de de stortslurf moeten verplaatsen naar een andere zijde van het gebouw dan rolt u het gemakkelijk op en klapt het weer uit op de volgende plek. 

N

Geluid- en stofarm

De stortslurf vermindert het geluid aanzienlijk, dit is fijn voor uw omgeving en voor uzelf. Daarnaast reduceert het stof in vergelijk met een traditionele stortkoker. Dit werkt prettig voor u en uw omgeving! 

N

Zeer snelle montage & levering

De stortslurf wordt doorgaans de volgende dag geleverd, indien voor 16:00 besteld. Het installeren is een fluitje van een cent en kost zeer weinig tijd. De installatieduur is afhankelijk van de hoogte maar normaliter installeert men het binnen 10 minuten. 

N

Voordeliger dan huren

Doordat u geen rekening hoeft te houden met een huurtermijn en dure afleveringskosten en afhaalkosten, is de stortslurf aanzienlijk goedkoper dan een stortkoker. Wij leveren het voor slechts €6,95,-. Bekijk hier direct de winkel voor meer informatie. 

Neem telefonisch contact op

Wij staan van maandag t/m vrijdag voor u klaar van 08:00-18:00 en op zaterdag van 10:00-17:00. U kunt ons voor al uw vragen bereiken op +31 (0) 341 231 003.

Stuur een e-mail

Van maandag t/m zaterdag zullen wij zo spoedig mogelijk uw vraag beantwoorden. U kunt ons mailen naar info@stort-slurf.nl voor al uw vragen.

 

Gebruik het contactformulier

U kunt al uw vragen eenvoudig stellen via ons contactformulier. Gedurende onze openingstijden zullen wij uw vraag zo spoedig mogelijk behandelen.