+31 (0) 341 231 003 info@stort-slurf.nl

Een flexibele stortkoker

De Stortslurf

Een flexibele stortkoker, de stortslurf, is de beste manier voor het storten van puin, het ontruimen van woningen, het storten van dakgrind etc. Wij verkopen in samenwerking met Portex Holland het beste alternatief op de stortkoker en staan voor innovatie en kwaliteit. De stortslurf is gemaakt van hoogwaardig duurzaam kunststof en maakt het veilig afvoeren van uw materialen heel gemakkelijk. Het product is geschikt voor het afvoeren van alle soorten puin van 1 of meerdere verdiepingen.

Een stortslurf is 3 meter lang en daarmee geschikt voor minimaal een verdieping. Wilt u vanaf een hogere verdieping storten? Geen probleem! De stortslurf is zo ontworpen dat deze eenvoudig en zeer snel te koppelen is aan een ander deel. Ook kunt u de stortslurf eenvoudig inkorten.

Gaat u een kamer slopen, een woning ontruimen, grind van een dak verwijderen of een ander project uitvoeren? Heeft u geen zin om vast te zitten aan huurtijden en een complexe montage? Dan is de flexibele stortkoker wat u zoekt. Lees snel verder om te lezen wat de voordelen van de stortslurf zijn ten opzichte van de ‘oude’ stortkoker .

Waar kunt u de stortslurf zoal voor gebruiken?

De stortslurf is door het sterke materiaal en de eenvoudige, snelle bevestiging te gebruiken voor veel uiteenlopende projecten. De stortslurf kan worden bevestigt met verschillende materialen (spanband, touw, ketting, haken). Voor de meeste projecten is een spanband de ideale optie, deze verbindt u gemakkelijk aan de stortbak of de stortslurf. De spanband kunt u vervolgens aan de voor u ideale plek verbinden: kozijn, radiator, balkon, raam, regenpijp etc. Indien u dakgoten gaat reinigen kunt u de stortbak eenvoudig met haken aan de dakgoot bevestigen

Onderstaand een overzicht waarvoor u de stortslurf onder andere ideaal kunt gebruiken:

.

(Sloop) puin

De stortslurf is zeer sterk en geschikt voor het storten van (sloop) puin van 1 of meerdere verdiepingen hoogte.

Dakmaterialen

De stortslurf is ideaal voor het storten van dakmaterialen zoals dakgrind, dakleer en dakpannen.

Dakgoot reinigen

De stortslurf leent zich ideaal voor het schoonmaken van bijvoorbeeld dakgoten en daken.

Ontruimingen

Bij een ontruiming moeten vaak veel spullen worden gestort, de stortslurf is hierbij ideaal.

Diversen

De stortslurf leent zich voor veel materialen. Twijfels? Neem contact met ons op voor een advies.

De voordelen van de stortslurf

De stortslurf biedt vele voordelen ten opzichte van een stortkoker. Hieronder leest u waarom de stortslurf een beter alternatief is op de stortkoker.

N

Gemakkelijk in gebruik

In slechts enkele minuten installeert u de stortslurf en kunt u uw puin storten. Iedereen kan overweg met de stortslurf en er is slechts 1 persoon nodig om het product te bevestigen. Het is dé manier om tijd en kosten te besparen! Daarentegen moet u bij een stortkoker minimaal met 2 personen zijn, kunt u deze niet gemakkelijk vervoeren en is de stortkoker zwaar en niet eenvoudig te manoeuvreren. Wij bieden u de oplossing.

N

Compact

Puin storten is vanaf nu voor iedereen gemakkelijk. De stortslurf kan worden opgevouwen waardoor het zó compact is dat het u nauwelijks nog ruimte kost en u het altijd mee kan nemen. Ondanks dat het product zo compact is, heeft het een grote vulbreedte van ∅ 50cm. Daarnaast is de stortslurf zeer licht en stevig wat de veiligheid en het gebruiksgemak ten goede komt.

N

Gemakkelijk te plaatsen en verplaatsen

Doordat de stortslurf zo flexibel is, kunt u vrijwel iedere locatie bereiken. De stortslurf kan in een hoek van 90 graden worden gespannen maar ook met een grotere hoek. Mocht u de de stortslurf moeten verplaatsen naar een andere zijde van het gebouw dan rolt u het gemakkelijk op en klapt het weer uit op de volgende plek. Kortom: de stortslurf is zeer gemakkelijk in gebruik.

Samengevat biedt het product de gebruiker de volgende voordelen ten opzichte van de stortkoker.

– Zeer gemakkelijk in gebruik

– Extra stevig en dik materiaal

– Gemakkelijk te manoeuvreren en installeren

– Tijd en kostenbesparend

– Betaalbaar

– Compact

– Duurzaam

– Grote vulbreedte ∅ 50cm

– Geluid- en-stofarm

– Eenvoudig en snel te koppelen aan een ander deel

Heeft u nog vragen over ons product of andere vragen? Neem gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord.

Neem telefonisch contact op

Wij staan van maandag t/m vrijdag voor u klaar van 08:00-18:00 en op zaterdag van 10:00-17:00. U kunt ons voor al uw vragen bereiken op +31 (0) 341 231 003.

Stuur een e-mail

Van maandag t/m zaterdag zullen wij zo spoedig mogelijk uw vraag beantwoorden. U kunt ons mailen naar info@stort-slurf.nl voor al uw vragen.

 

Gebruik het contactformulier

U kunt al uw vragen eenvoudig stellen via ons contactformulier. Gedurende onze openingstijden zullen wij uw vraag zo spoedig mogelijk behandelen.