+31 (0) 341 231 003 info@stort-slurf.nl

 Vóór 23:15 besteld, morgen bezorgd*

  Officiële ontwikkelaar

  Overzichtelijke webshop

  Hoge klanttevredenheid (4.6/5)

 Vóór 23:15 besteld, morgen bezorgd*

  Officiële ontwikkelaar

  Hoge klanttevredenheid (9+)

 Vóór 23:15 besteld, morgen bezorgd*

  Officiële ontwikkelaar

  Hoge klanttevredenheid (9+)

Hoe gebruikt u de stortslurf?

Om het voor u zo eenvoudig en duidelijk mogelijk te maken, hebben wij een stappenplan samengesteld. Onderstaand treft u dit stappenplan. U kunt ook onze instructievideo bekijken door op onderstaande link te klikken. 

1. Koppelen van stortslurf en stortbak (*optioneel)

De eerste stap is om de stortslurf aan een stortbak te bevestigen, welke u kunt bestellen op de winkelpagina. De lussen van de stortslurf klikt u eenvoudig vast aan de haken van de stortbak. Eventueel is de stortslurf ook te gebruiken zonder stortbak of aan te sluiten op een eigen constructie hoewel wij dit niet aanbevelen. 

 

2. Koppelen van meerdere delen (*optioneel)

De tweede stap is om, indien nodig, meerdere delen aan elkaar te koppelen. De delen kunnen worden gekoppeld met musketonhaken of kabelbinders. Het koppelen is erg eenvoudig. De musketonhaken uit de foto worden niet meegeleverd omdat na doorontwikkeling in de praktijk blijkt dat kabelbinders beter functioneren (in verband met de speling tussen lussen bij gebruik van musketonhaken). De stortslurf wordt daarom geleverd inclusief speciaal daarvoor ontwikkelde kabelbinders

Een stortslurf is 3 meter per stuk en kan met een simpele handeling aan een ander deel worden gekoppeld of worden ingekort. Dit kost u slechts enkele minuten tijd.

3. Bevestigen van de stortslurf 

Vervolgens kunt u de stortslurf bevestigen aan het gebouw. Wij raden u aan om de stortslurf mee naar binnen te nemen, naar de juiste verdieping en deze vanaf hier uit te klappen naar buiten.

De stortbak bevestigt u aan het raamkozijn of ander object door een touw, kabel, ketting door de haken aan de stortbak heen te halen en vast te maken aan het door u gekozen object. De stortbak uit de foto links wijkt iets af van de stortbak die wij verkopen. Onze door stortbak zorgt voor een gemakkelijkere bevestiging en is voordeliger. 

4. Strak spannen aan de container of ander object

De vierde stap is om de stortslurf op de juiste manier boven de container, kruiwagen of ander object te hangen. Zorg dat deze maximaal 50cm boven de container wordt gespannen. Bevestig deze bij voorkeur niet hoger in verband met de veiligheid van uw omgeving.

5 – Tijd om te storten!

Daarna is het tijd om uw puin te storten. U kunt uw puin storten met een emmer, kruiwagen of u kunt de losse delen rechtstreeks in de stortslurf gooien. Let erop dat u bij voorkeur de stortslurf zo verticaal mogelijk strak spant, zonder knikken. 

Heeft u toch nog vragen over de stortslurf en of deze geschikt is voor uw situatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Auteursrecht 2021 All rights reserved. Property of STORTSLURF B.V. | BOIP: 18198382