Hoe gebruikt u de stortslurf?

Om het voor u zo eenvoudig en duidelijk mogelijk te maken, hebben wij een stappenplan samengesteld. Onderstaand treft u dit stappenplan. U kunt ook onze instructievideo bekijken door op onderstaande link te klikken. 

Stap 1 

De eerste stap is om de stortslurf aan een stortbak te bevestigen, welke u kunt bestellen op de winkelpagina. Eventueel is de stortslurf ook te gebruiken zonder stortbak of aan te sluiten op een eigen constructie. 

 

Stap 2

De tweede stap is om, indien gewenst, meerdere delen aan elkaar te koppelen. Dit is erg eenvoudig en een bestelling wordt geleverd inclusief verbindingsmateriaal. Een stortslurf is 3 meter per stuk en kan met een simpele handeling aan een ander deel worden gekoppeld of worden ingekort. 

Stap 3

Vervolgens kunt u de stortslurf bevestigen. Wij raden u aan om de stortslurf mee naar binnen te nemen, naar de juiste verdieping en deze vanaf hier uit te klappen naar buiten. De stortbak bevestigt u aan het raamkozijn of ander object door een touw, kabel, ketting door de haken aan de stortbak heen te halen en vast te maken aan het door u gekozen object. Vervolgens dient u de stortslurf beneden te spannen aan een container, kruiwagen of ander object waar uw puin terecht moet komen.

Stap 4

De vierde stap is om de stortslurf op de juiste manier boven de container, kruiwagen of ander object te hangen. Zorg dat deze maximaal 50cm boven de container wordt gespannen. Bevestig deze niet hoger in verband met de veiligheid van uw omgeving.

Stap 5 

Daarna is het tijd om uw afval te storten. U kunt uw afval storten met een emmer, kruiwagen of u kunt de losse delen rechtstreeks in de stortslurf gooien.

Heeft u toch nog vragen over de stortslurf en of deze geschikt is voor uw situatie? Neem dan gerust contact met ons op.