+31 (0) 341 231 003 info@stort-slurf.nl

Hoe gebruikt u de stortslurf?

Om het voor u zo eenvoudig en duidelijk mogelijk te maken, hebben wij een stappenplan samengesteld. Onderstaand treft u dit stappenplan. U kunt ook onze instructievideo bekijken door op onderstaande link te klikken. 

Stap 1 – koppelen van stortslurf en stortbak (*optioneel)

De eerste stap is om de stortslurf aan een stortbak te bevestigen, welke u kunt bestellen op de winkelpagina. De lussen van de stortslurf klikt u eenvoudig vast een de haken van de stortbak. Eventueel is de stortslurf ook te gebruiken zonder stortbak of aan te sluiten op een eigen constructie.

 

Stap 2 – koppelen van meerdere delen (*optioneel)

De tweede stap is om, indien gewenst, meerdere delen aan elkaar te koppelen. Dit is erg eenvoudig en een bestelling wordt geleverd inclusief verbindingsmateriaal. Een stortslurf is 3 meter per stuk en kan met een simpele handeling aan een ander deel worden gekoppeld of worden ingekort. Dit kost u slechts enkele minuten tijd. 

Stap 3 – bevestigen van de stortslurf 

Vervolgens kunt u de stortslurf bevestigen. Wij raden u aan om de stortslurf mee naar binnen te nemen, naar de juiste verdieping en deze vanaf hier uit te klappen naar buiten. De stortbak bevestigt u aan het raamkozijn of ander object door een touw, kabel, ketting door de haken aan de stortbak heen te halen en vast te maken aan het door u gekozen object. De ketting die u in de foto ziet, kan worden vervangen voor een spanband of touw. Deze bak wijkt eveneens iets af van de bak die wij verkopen. Onze stortbak zorgt voor een gemakkelijkere bevestiging.

Stap 4  – strak spannen aan de container of ander object

De vierde stap is om de stortslurf op de juiste manier boven de container, kruiwagen of ander object te hangen. Zorg dat deze maximaal 50cm boven de container wordt gespannen. Bevestig deze niet hoger in verband met de veiligheid van uw omgeving.

Stap 5 – tijd om te storten!

Daarna is het tijd om uw afval te storten. U kunt uw puin storten met een emmer, kruiwagen of u kunt de losse delen rechtstreeks in de stortslurf gooien.

Heeft u toch nog vragen over de stortslurf en of deze geschikt is voor uw situatie? Neem dan gerust contact met ons op.