Vóór 23:59 besteld, morgen bezorgd*

  Officiële ontwikkelaar

  Overzichtelijke webshop

  Hoge klanttevredenheid (9+)

 Vóór 23:59 besteld, morgen bezorgd*

  Officiële ontwikkelaar

  Hoge klanttevredenheid (4.6/5)

 Vóór 23:59 besteld, morgen bezorgd*

  Officiële ontwikkelaar

  Hoge klanttevredenheid (4.6/5)

B-keuze & C-keuze producten

Doordat wij de Stortslurf® continue verbeteren blijven er geregeld ‘oude varianten’ liggen in onze magazijnen. Daarnaast gebeurd het helaas soms dat er een foutieve / niet-goedgekeurde batch wordt geproduceerd. Deze varianten verkopen wij als B en C keuze. Onderstaand vindt u wat deze varianten inhouden. 

B-keuze Stortslurf®
Dit is de originele Stortslurf®, die wij gedurende 3 jaar naar tevredenheid hebben verkocht. Echter is de huidige variant doorontwikkeld en is de nieuwe variant ca. 15% sterker dan deze originele variant. Deze B-keuze variant is ideaal voor de wat kleinere verbouwingen zoals de verbouwing van een badkamer, slaapkamer, etc. De ervaring is dat het minimaal 4 kuub puin (1 volle container) mee gaat. We hebben deze versie 3 jaar lang naar tevredenheid verkocht. De prijs bedraagt €14,99 per stuk i.p.v. €28,99.

C- keuze Stortslurf®
Wij hebben ook een voorraad Stortslurven welke fout zijn geproduceerd. Het betreft hier een variant waarbij 1 van de 4 lussen enkel gestikt is in plaats van dubbel waardoor we deze niet als goedgekeurde variant kunnen verkopen. Ondanks dat is het geschikt en veilig om te gebruiken. Het product is namelijk indien nodig ook met 3 lussen te gebruiken hoewel de installatie iets minder stabiel zal zijn. Daarbij betreft dit de originele Stortslurf®. en dus niet de nieuwe variant. De prijs bedraagt €9,99 per stuk i.p.v. €28,99.

Bestel eenvoudig via Marktplaats
Bezoek onze Marktplaats advertentie via deze link. Stuur hier ons uw exacte bestelling in een reactie op de advertentie en uw adresgegevens (eventueel kunt u ook andere producten uit de webshop mee bestellen). We sturen u een betaalverzoek en na ontvangst van de betaling wordt het direct verstuurd. 

Auteursrecht 2021 All rights reserved. Property of STORTSLURF B.V. | BOIP: 18198382