Vóór 23:15 besteld, morgen bezorgd*

  Officiële ontwikkelaar

  Overzichtelijke webshop

  Hoge klanttevredenheid (4.6/5)

 Vóór 23:15 besteld, morgen bezorgd*

  Officiële ontwikkelaar

  Hoge klanttevredenheid (4.6/5)

 Vóór 23:15 besteld, morgen bezorgd*

  Hoge klanttevredenheid (4.6/5)

Waarschuwing over namaakproducten en vervalsingen. 

Via deze weg willen wij u waarschuwen voor namaakproducten en vervalsingen. Als officiële uitvinder, ontwikkelaar en producent zijn we ons bewust van het probleem dat er websites online zijn die flexibele stortkokers verkopen. Door inzet van marketing probeert men de indruk te wekken dat het hier gaat om onze producten. De producten verschijnen op verschillende platforms, waaronder Google, Instagram en Facebook. Waar Stortslurf® producten zich onderscheiden door kenmerken die voldoen aan strenge kwaliteits- en veiligheidsnormen, beschikken namaakproducten (veelal) niet over dergelijke waarborgen. 

Hoe kunt u zichzelf beschermen? 
Stortslurf® verkoopt zijn producten uitsluitend via zijn eigen webshop en erkende dealers, wat garandeert dat de producten authentiek zijn en dat de service en het advies deskundig zijn. Neem bij twijfel altijd even contact op met ons of met een dealer. Wij staan voor u klaar om al uw vragen deskundig te beantwoorden. 

Stortslurf® is een gepatenteerd product en geregistreerd merk (BOIP: 18198382) en inbreuk is dan ook ten strengste verboden en wordt hard aangepakt. Als u een verdacht aanbod tegenkomt, laat ons dit dan weten via legal@stort-slurf.eu. Wij nemen dit zeer serieus en zullen de zaak direct onderzoeken, wij staan hiervoor in contact met de bevoegde instanties.

Stortkoker huren

Auteursrecht 2021 All rights reserved. Property of STORTSLURF B.V. | BOIP: 18198382