+31 (0) 341 231 003 info@stort-slurf.nl

 Vóór 23:15 besteld, morgen bezorgd*

  Officiële ontwikkelaar

  Overzichtelijke webshop

  Hoge klanttevredenheid (4.6/5)

 Vóór 23:15 besteld, morgen bezorgd*

  Officiële ontwikkelaar

  Hoge klanttevredenheid (4.6/5)

 Vóór 23:15 besteld, morgen bezorgd*

  Officiële ontwikkelaar

  Hoge klanttevredenheid (4.6/5)

Stortkoker kopen? 

Kies voor de Stortslurf®, een revolutionaire flexibele stortkoker

Waarom geen stortkoker kopen maar kiezen voor de Stortslurf®?

Een dure stortkoker kopen is verleden tijd. Wij bieden het beste alternatief op de stortkoker en het storten van puin, namelijk de Stortslurf®. Onze flexibele stortkoker zorgt ervoor dat al uw puin veilig in de container terecht komt. De Stortslurf® is een gepatenteerde uitvinding die het storten van puin, dakgrind etc. ontzettend eenvoudig maakt. Hieronder leest u enkele voordelen:

    Extreem snelle installatie (<10 min.) door slechts 1 persoon.

    Geschikt voor iedere hoogte (tot 27m) door het koppelen van meerdere delen.

    Zeer licht, opvouwbaar en gemakkelijk te verplaatsen.

    Geschikt voor nagenoeg alle soorten puin (hout, stenen, tegels, grind, glas, dakmaterialen etc.)

    Vermindert geluid en stof.

    Zeer sterk en kwalitatief.

    Grote vulbreedte van Ø50cm.

    Voordeliger dan een stortkoker huren.

De Stortslurf® in het kort

Wij verkopen de Stortslurf® voor slechts €28,99,- incl. btw per 3 meter. Dit is aanzienlijk goedkoper dan een ‘traditionele’ stortkoker kopen of huren en daarnaast extra kostenbesparend vanwege de zeer snelle installatie door slechts 1 persoon. De Stortslurf® is alles wat u nodig heeft wanneer u op zoek bent naar een goedkope, snelle en eenvoudige manier om divers puin te storten.

Het monteren kost u slechts enkele minuten tijd, ook als u er nog nooit mee gewerkt heeft. De Stortslurf® vouwt u eenvoudig op, waardoor het een compact, licht en eenvoudig te vervoeren pakket is. Bovendien leent onze flexibele stortkoker zich uitstekend voor diverse soorten klussen: onder andere het afvoeren van slooppuin, dakgrind afvoeren, het afvoeren van tegels, houtwerk, het schoonmaken van dakgoten/daken, het ontruimen van woningen etc.

Een Stortslurf® is 3 meter lang en daarmee geschikt voor ongeveer 1 verdieping. Uiteraard kunt u een Stortslurf® eenvoudig koppelen aan een ander deel zodat u ook vanaf hogere oppervlaktes gebruik kunt maken van deze revolutionaire stortkoker. Het koppelen van meerdere delen is zeer eenvoudig en snel uit te voeren doordat er bij de ontwikkeling van het product hier rekening mee is gehouden. Bij een afname van meerdere delen wordt het product geleverd inclusief gratis verbindingsmateriaal.

Een stortkoker kopen? Kies voor de Stortslurf®

Een stortkoker kopen, onhandig vervoer en een lastige tijdrovende installatie is door de Stortslurf® niet meer nodig. Immers, wij bieden u het beste alternatief. Bekijk meer informatie om alle voordelen te zien, of bestel het direct online in onze webshop. Wanneer u op een werkdag voor 23:15 uur besteld wordt het pakket de volgende dag geleverd!

Nu slechts €28,99 per stuk en direct uit voorraad geleverd naar Nederland & België.

Stortkoker huren
Stortkoker huren
Stortkoker kopen
Stortkoker flexibel

De absolute nummer 1 in service en kwaliteit

Officiële ontwikkelaar
Wij verkopen de Stortslurf® sinds 2017 en zijn in 2015 begonnen met de ontwikkeling van dit revolutionaire product. Wij hebben ons product door de jaren heen continue verbeterd met als resultaat dat de Stortslurf® vandaag de dag een nóg beter alternatief is op een traditionele stortkoker huren. Dankzij ons moderne distributiecentrum, onze centrale positie in Nederland en onze betrouwbare vervoerders, leveren wij in heel Europa bestellingen zeer snel uit. In Nederland & België leveren wij binnen 24 uur.

Een internationaal merk
Ons merk Stortslurf® staat voor kwaliteit en innovatie in binnen- en buitenland. We bieden de allerbeste kwaliteit tegen nette prijzen. Onze stortslurven zijn gemaakt van duurzame en A-kwaliteit materialen. Al onze producten worden uitvoerig getest en aan strenge kwaliteitseisen onderworpen. We hebben al onze producten in eigen voorraad en hebben diverse wederverkopers in binnen-en buitenland zodat er altijd een filiaal bij u in de buurt is.

Stortslurf hoofdkantoor

“Door deze stortkoker is het voor iedereen mogelijk om snel, goedkoop en bovendien eenvoudig puin te storten. Een stortkoker kopen is verleden tijd, vouw eenvoudig de Stortslurf® uit en begin met het storten van uw puin. “

Auteursrecht 2021 All rights reserved. Property of STORTSLURF B.V. | BOIP: 18198382