+31 (0) 341 231 003 info@stort-slurf.nl

 Vóór 23:15 besteld, morgen bezorgd*

  Officiële ontwikkelaar

  Overzichtelijke webshop

  Hoge klanttevredenheid (4.6/5)

 Vóór 23:15 besteld, morgen bezorgd*

  Officiële ontwikkelaar

  Hoge klanttevredenheid (4.6/5)

 Vóór 23:15 besteld, morgen bezorgd*

  Officiële ontwikkelaar

  Hoge klanttevredenheid (4.6/5)

Stortkoker kopen? 

Kies voor de stortslurf, een baanbrekende manier om (bouw)puin te storten. 

Waarom geen stortkoker kopen maar een stortslurf?

Een dure stortkoker kopen is verleden tijd. Wij bieden het beste alternatief op de stortkoker en het storten van puin, namelijk de stortslurf. Onze flexibele stortkoker zorgt ervoor dat al uw puin veilig in de container terecht komt. De stortslurf is een gepatenteerde uitvinding die het storten van puin, dakgrind etc. ontzettend eenvoudig maakt. Hieronder leest u enkele voordelen:

N

Vermindert geluid en stof.

N

Geschikt voor nagenoeg alle soorten puin (hout, stenen, tegels, grind, glas, dakmaterialen etc.)

N

Zeer sterk en kwalitatief

N

Geschikt voor iedere hoogte (tot 27m) door het koppelen van meerdere delen.

N

Grote vulbreedte van Ø50cm.

N

Extreem snelle installatie (10 min.) door slechts 1 persoon.

N

Zeer licht, opvouwbaar en gemakkelijk te verplaatsen.

N

Voordeliger dan een stortkoker huren.

De stortslurf in het kort.

Wij verkopen de stortslurf voor slechts €26,99,- incl. btw per 3 meter. Dit is aanzienlijk goedkoper dan een ‘traditionele’ stortkoker kopen of huren en daarnaast extra kostenbesparend vanwege de zeer snelle installatie door slechts 1 persoon. De stortslurf is alles wat u nodig heeft wanneer u op zoek bent naar een goedkope, snelle en eenvoudige manier om divers puin te storten.

Het monteren kost u slechts enkele minuten tijd, ook als u er nog nooit mee gewerkt heeft. De stortslurf vouwt u eenvoudig op, waardoor het een compact, licht en eenvoudig te vervoeren pakket is. Bovendien leent onze flexibele stortkoker zich uitstekend voor diverse soorten klussen: onder andere het afvoeren van slooppuin, dakgrind afvoeren, het afvoeren van tegels, houtwerk, het schoonmaken van dakgoten/daken, het ontruimen van woningen etc.

Een stortslurf is 3 meter lang en daarmee geschikt voor ongeveer 1 verdieping. Uiteraard kunt u een stortslurf eenvoudig koppelen aan een ander deel zodat u ook vanaf hogere oppervlaktes gebruik kunt maken van deze revolutionaire stortkoker. Het koppelen van meerdere delen is zeer eenvoudig en snel uit te voeren doordat er bij de ontwikkeling van het product hier rekening mee is gehouden. Bij een afname van meerdere delen wordt het product geleverd inclusief gratis verbindingsmateriaal.

Een stortkoker kopen? Kies voor de stortslurf

Een stortkoker kopen, onhandig vervoer en een lastige tijdrovende installatie is door de stortslurf niet meer nodig. Immers, wij bieden u het beste alternatief. Bekijk meer informatie om alle voordelen te zien, of bestel het direct online in onze webshop. Wanneer u op een werkdag voor 23:15 uur besteld wordt het pakket de volgende dag geleverd!

Nu slechts €26,99 per stuk en direct uit voorraad geleverd naar Nederland & België.

“Door deze stortkoker is het voor iedereen mogelijk om snel, goedkoop en bovendien eenvoudig puin te storten. Een stortkoker kopen is verleden tijd, vouw eenvoudig de stortslurf uit en begin met het storten van uw puin. “

Auteursrecht 2021 All rights reserved. Property of STORTSLURF B.V. | BOIP: 18198382