Vóór 23:59 besteld, morgen bezorgd*

  Officiële ontwikkelaar

  Overzichtelijke webshop

  Hoge klanttevredenheid (4.6/5)

 Vóór 23:59 besteld, morgen bezorgd*

  Officiële ontwikkelaar

  Hoge klanttevredenheid (9+)

 Vóór 23:59 besteld, morgen bezorgd*

  Hoge klanttevredenheid (4.6/5)

Hoe gebruikt u de Stortslurf®?

Om het voor u zo eenvoudig en duidelijk mogelijk te maken, hebben wij een stappenplan samengesteld. Onderstaand treft u dit stappenplan. U kunt ook onze instructievideo bekijken door op onderstaande link te klikken. 

1. Koppelen van Stortslurf® en vultrechter (*optioneel)

De eerste stap is om de Stortslurf® aan een vultrechter te bevestigen, welke u kunt bestellen op de winkelpagina. De lussen van de Stortslurf® klikt u eenvoudig vast aan de haken van de vultrechter. Eventueel is de Stortslurf® ook te gebruiken zonder vultrechter of aan te sluiten op een eigen constructie hoewel wij dit niet aanbevelen.

 

Stortkoker huren

2. Koppelen van meerdere delen (*optioneel)

De tweede stap is om, indien nodig, meerdere stortslurven aan elkaar te koppelen. De delen kunnen zeer eenvoudig en snel aan elkaar worden gekoppeld met musketonhaken of kabelbinders. De musketonhaken uit de foto worden niet meegeleverd omdat in de praktijk blijkt dat kabelbinders beter functioneren (in verband met de speling tussen lussen bij gebruik van musketonhaken). Wij leveren het daarom inclusief kosteloze, speciale kabelbinders. 

Stortkoker puin

3. Bevestigen van de Stortslurf® 

Vervolgens kunt u de Stortslurf® bevestigen aan het gebouw. Wij raden u aan om de Stortslurf® mee naar binnen te nemen, naar de juiste verdieping en deze vanaf hier uit te klappen naar buiten.

De vultrechter bevestigt u aan het raamkozijn of ander object door een touw, kabel, ketting door de haken aan de vultrechter heen te halen en vast te maken aan het door u gekozen object. De vultrechter uit de foto wijkt iets af van de vultrechter die wij verkopen. Onze vultrechter zorgt voor een gemakkelijkere bevestiging en is voordeliger. 

Stortkoker gebruiken

4. Strak spannen aan de container of ander object

De vierde stap is om de Stortslurf® op de juiste manier boven de container, kruiwagen of ander object te hangen. Zorg dat deze maximaal 50cm boven de container wordt gespannen. Bevestig deze bij voorkeur niet hoger in verband met de veiligheid van uw omgeving.

Stortkoker kopen

5. Tijd om te storten!

Daarna is het tijd om uw puin te storten. U kunt uw puin storten met een emmer, kruiwagen of u kunt de losse delen rechtstreeks in de Stortslurf® gooien. Let erop dat u bij voorkeur de Stortslurf® zo verticaal mogelijk strak spant, zonder knikken. 

Stortkoker huren

Auteursrecht 2021 All rights reserved. Property of STORTSLURF B.V. | BOIP: 18198382