+31 (0) 341 231 003 info@stort-slurf.nl

 Vóór 23:15 besteld, morgen bezorgd*

  Officiële ontwikkelaar

  Overzichtelijke webshop

  Hoge klanttevredenheid (4.6/5)

 Vóór 23:15 besteld, morgen bezorgd*

  Officiële ontwikkelaar

  Hoge klanttevredenheid (4.6/5)

 Vóór 23:15 besteld, morgen bezorgd*

  Officiële ontwikkelaar

  Hoge klanttevredenheid (4.6/5)

Veelgestelde vragen

Op deze pagina vindt u de antwoorden op alle veelgestelde vragen over de Stortslurf®. Het spijt ons indien uw vraag onderstaand niet beantwoord wordt, neem gerust contact met ons op om alsnog een antwoord op uw vraag te krijgen. Ons team zorgt ervoor dat al uw antwoorden zo spoedig mogelijk worden beantwoord.

Wat is de levensduur van de Stortslurf?

De Stortslurf® is erg stevig en speciaal gemaakt voor het storten van alle soorten puin. Wel is het een product die onderhevig is aan slijtage. De factoren die de gebruiksduur beïnvloeden zijn het soort puin, de grootte van het puin, het gewicht van het puin, de manier waarop u de Stortslurf® heeft bevestigd en hoe strak u de Stortslurf® heeft gespannen. Veel klanten geven aan dat de Stortslurf® na hun verbouwing nog helemaal intact is. Een goede verbouwing (4-5 kuub) gaat de Stortslurf® minimaal mee.

Doordat alle kanten van de Stortslurf® gelijk zijn, kunt u in geval van optredende slijtage het product nog omdraaien mocht dit noodzakelijk zijn. Immers is er altijd een onderkant waar het puin overheen glijdt en een bovenkant die niets heeft te verduren. Op deze manier kunt u de levensduur aanzienlijk verhogen.

Hoe kan ik storten vanaf een plat dak?

Het storten vanaf een plat dak is eenvoudig en vergt geen extra materialen. De vultrechter bevat haken, door deze haken wordt een spanband of touw gehaald. Het uiteinde van deze spanband/touw dient vervolgens alleen nog ergens aan bevestigd te worden. Dit kan bijvoorbeeld een paaltje op het dak zijn, een muurtje, een tafel of een haak. Mocht er niks aanwezig zijn dan wordt er ook vaak gekozen, indien mogelijk, om een haak/oog vast te maken in de dakbodem of dakmuur.

De spanband dient op zo’n lengte te worden gespannen dat de vultrechter precies op de dakrand hangt. Vervolgens zitten de stortslurven + vultrechter bevestigd aan het dak en dient deze alleen nog beneden strak te worden gespannen aan bijvoorbeeld de container.

Moet ik de Stortslurf verticaal gebruiken?

Voor een optimale levensduur en gebruikservaring, adviseren wij om het product zo verticaal mogelijk te installeren. Echter is het niet noodzakelijk om het product verticaal te installeren (in de praktijk blijkt dit vaak ook niet mogelijk).

Voor hoeveel verdiepingen kan ik de Stortslurf gebruiken?

Een enkele Stortslurf® is 3 meter lang en daarmee geschikt voor ongeveer 1 verdieping. Het product kan echter worden verlengd door meerdere delen aan elkaar te koppelen. Gaat u bijvoorbeeld van 3 verdiepingen storten, dan kunt u 3 stuks bestellen.

Wij hebben tests uitgevoerd met 9 stuks aan elkaar (27 meter). Het is allicht mogelijk om er nog meer aan elkaar te koppelen, hoewel wij de functionaliteit daarbij niet meer kunnen garanderen. Wij hebben klanten die het product op eigen risico tot hoogtes van 30+ meter hebben gebruikt.

Kan ik betalen op rekening?

Het is niet mogelijk om op rekening te betalen, tenzij u een onderneming heeft en er speciale afspraken met uw onderneming zijn gemaakt. Wel is het mogelijk om achteraf te betalen via Klarna Achteraf Betalen.

Na het plaatsen van een bestelling, ontvangt u automatisch een factuur voor uw administratie.

Hoelang is de levertijd?

Alle informatie over verzenden & levertijden leest u op deze pagina.

Kan ik een bestelling ook afhalen?

Ja, u kunt een bestelling afhalen bij een van onze locaties of een wederverkoper. Meer informatie hierover vindt u op deze pagina.

Hoe bevestig ik het product bij een raam zonder kozijn?

Aan de vultrechter zitten haken, aan de haken klikt u de Stortslurf® vast. Door dezelfde haken haalt u een spanband, ketting of een stuk touw. Het uiteinde van bijvoorbeeld de spanband kunt u bevestigen aan het kozijn. Mocht dit niet aanwezig zijn dan kunt u het bevestigen aan een ander object: radiator onder het raam, haak in de muur, bedpoot etc. Door met de lengte van de spanband te spelen, kunt u ervoor zorgen dat de vultrechter (met daaraan de Stortslurf®) precies buiten het raam hangt.

Kortom: er is geen kozijn nodig om het product te bevestigen.

Wat moet ik bestellen?

Een Stortslurf® is 3 meter lang en daarmee geschikt voor ongeveer 1 doorsnee verdieping. Als u bijvoorbeeld van 3 verdiepingen (+/- 9 meter) gaat storten, bestelt u 3 delen Stortslurf®. Het verbindingsmateriaal om de delen te koppelen wordt gratis meegeleverd.

Daarbij raden we ten zeerste aan om een vultrechter te bestellen. Deze dient enkel als vulmond en is dus maar 1 maal benodigd, onafhankelijk van de lengte van de Stortslurf®.

Eventueel kunt u spanbanden meebestellen om de Stortslurf® te monteren aan de container of ander object. Het is ook mogelijk om het te bevestigen met eigen spanbanden of bijvoorbeeld touw.

De overige materialen die wij aanbieden zijn optioneel en niet benodigd voor gebruik van de Stortslurf®.

Kan ik de Stortslurf inkorten (tussenmaat)?

Ja, de Stortslurf® heeft op 3 punten verbindingslussen. Een set aan de onderkant van de Stortslurf®, een set in het midden en een set aan de bovenkant. Indien u 2 (of meer) delen gaat koppelen, bent u dus flexibel in hoe ver u het tweede deel over het eerste deel laat schuiven. Als u kiest om het tweede deel vast te maken aan het onderste set lussen van het eerste deel, dan is de totale lengte langer dan wanneer u kiest om het tweede deel met het middelste set lussen van het eerste deel te verbinden.

Is het product bruikbaar zonder vultrechter?

Ja, het product is bruikbaar zonder vultrechter. Wij raden echter wel aan een vultrechter te gebruiken omdat dit het gebruiksgemak ten goede komt en de installatie vergemakkelijkt.

Hoe kan ik meerdere delen koppelen?

De Stortslurven bevatten lussen welke eenvoudig aan elkaar kunnen worden gekoppeld. Deze lussen kunt u eenvoudig vastzetten middels het meegeleverde verbindingsmateriaal

Voor wat voor puin kan ik de Stortslurf gebruiken?

Wij hebben de Stortslurf® met een positief resultaat getest op alle soorten puin en afval. Tevens hebben wij uitgebreid getest op scherp materiaal zoals hout met spijkers erin. Deze spijkers slaan hooguit een klein punt of gaatje in de Stortslurf®, maar zullen de Stortslurf® niet doen scheuren. Ons product wordt ook veel gebruikt voor het storten van grind en zand. Zorg er wel voor dat de Stortslurf® goed strak gespannen staat en dat er geen knik in zit.

Kan ik wederverkoper worden?

Ja, wij bieden aantrekkelijke voorwaarden voor wederverkopers. Neem hiervoor een kijkje op onze pagina voor wederverkopers onder het menu ‘over ons’.

Kan ik het puin ook in een kruiwagen of Big Bag storten?

Absoluut! Het is niet noodzakelijk om een puincontainer te gebruiken. Wel raden wij aan om de Stortslurf® goed vast te spannen.

Wat wordt er meegeleverd?

– Koppelingsmateriaal (bij afname van meerdere delen).
– Gebruiksaanwijzing.

Een ketting wordt niet meegeleverd. Wij raden aan hiervoor een spanband of touw te gebruiken. 99% van onze klanten gebruikt geen ketting.

Kan ik het product retourneren?

Ja, u kunt het product retourneren. Ons hele retourbeleid leest u op deze pagina.

Hebben jullie ook verkooppunten?

Ja wij hebben diverse verkooppunten in de landen waar wij actief zijn. Voor meer informatie over de huidige verkooppunten kunt u even contact opnemen.

Uw vraag niet beantwoord? Neem dan gerust contact met ons op voor uw specifieke vraag.

Auteursrecht 2021 All rights reserved. Property of STORTSLURF B.V. | BOIP: 18198382