Vóór 23:59 besteld, morgen bezorgd*

  Officiële ontwikkelaar

  Overzichtelijke webshop

  Hoge klanttevredenheid (4.6/5)

 Vóór 23:59 besteld, morgen bezorgd*

  Officiële ontwikkelaar

  Hoge klanttevredenheid (9+)

 Vóór 23:59 besteld, morgen bezorgd*

  Hoge klanttevredenheid (4.6/5)

Over STORTSLURF B.V.

Opgericht in 2017 na jarenlange ontwikkeling.

STORTSLURF B.V. is opgericht in 2017 en gevestigd in Nederland. De Stortslurf® is een gepatenteerd product welke na jarenlange ontwikkeling en tests, in 2017 op de markt is gebracht. Op dit moment zijn wij een snelgroeiend bedrijf met internationale webwinkels en wederverkopers in diverse landen met ons hoofdkantoor gevestigd in Nunspeet, Nederland.

Sinds onze oprichting zetten wij ons dagelijks in om klanten blij te maken met de eenvoud en kwaliteit van ons product. Wij blijven voortdurend door ontwikkelen en zorgen altijd voor de allerbeste kwaliteit tegen de laagste prijs. 

Wij nemen de verantwoordelijkheid om een positieve bijdrage te leveren aan het milieu en onze omgeving. Onze producten worden zo duurzaam mogelijk geproduceerd. 

Stortkoker huren

De organisatie in beeld

Onze organisatie is dagelijks bezig om de kwaliteit en klanttevredenheid te waarborgen. Daarnaast zijn wij continue op zoek naar uitbreiding van onze organisatie. Wij bieden u altijd enkele garanties zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.

Snelle leveringen uit voorraad

Wij hebben alles ruim op voorraad en kunnen daardoor snelle leveringen bieden. In Nederland en België wordt het product, indien op een werkdag voor 23:59 besteld, de volgende dag geleverd. Tevens is gratis afhalen (op afspraak) ook mogelijk bij ons, of een van onze wederverkopers. Eventueel is het zelfs mogelijk om te kiezen voor een Same Day Delivery (op aanvraag)

Uitstekende klantenservice

Wij zijn de officiële verkoper van de Stortslurf® en tevens de uitvinder en ontwikkelaar. Omdat het ons eigen product is zullen wij er alles aan doen om veilig, betrouwbaar en naar volle tevredenheid ons product te leveren. Onze klantenservice reageert altijd snel op vragen en problemen.

Streven naar kwaliteit

Kwaliteit staat altijd voorop. De meeste producten worden grotendeels met de hand gemaakt en er wordt voor de Stortslurf® gebruik gemaakt van hoogwaardige, gerecyclede A-kwaliteit materialen. De producten ondergaan uitvoerige tests en worden continue doorontwikkeld. Wij zijn de officiële ontwikkelaar en de Stortslurf® is de enige originele flexibele stortkoker

Respect voor mens en milieu.

Wij nemen de verantwoordelijkheid om een positieve bijdrage te leveren aan het milieu en onze omgeving. Zo worden onze producten zo duurzaam mogelijk geproduceerd en houden wij tijdens alle andere processen rekening met mens en milieu. 

Ons verhaal – de geschiedenis

Een ‘traditionele’ stortkoker is zwaar, duur, lastig te installeren en niet compact. Daarnaast zit men vast aan een huurperiode, vervoerskosten en/of dure afleveringskosten. Het installeren kost zeer veel tijd en is niet mogelijk met 1 persoon.

Wij vonden dat dit makkelijker moest kunnen en zijn daarom in 2015 begonnen met de ontwikkeling van een alternatief. Na jarenlange ontwikkeling zijn wij op de huidige Stortslurf® gekomen die wij sinds 2017 verkopen.

Wij zijn begonnen met een webshop in Nederland, die wij na een jaar hebben uitgebreid naar België. Sinds 2019 verkopen wij het product ook in DuitslandLuxemburg en Oostenrijk. Sinds 2020 hebben we daar Italië en Frankrijk aan toegevoegd. Wij hebben per land een eigen webwinkel. Bestellingen naar Nederland en België, gaan via deze website. Daarnaast hebben wij diverse wederkopers in binnen- en buitenland zodat het product ook makkelijk is af te halen.

N

Actief in 10 landen

Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk, Luxemburg, Italië, Verenigd Koninkrijk, Polen & Spanje.

N

Officiële ontwikkelaar

Wij zijn de officiële ontwikkelaar en ontwerper van het product en verkopen deze sinds 2017. De Stortslurf® is de originele flexibele stortkoker en de #1 in Europa.

N

30+ wederverkopers

Wij hebben wederverkopers in diverse landen waardoor het product ook fysiek beschikbaar is.

Stortkoker huren

Auteursrecht 2021 All rights reserved. Property of STORTSLURF B.V. | BOIP: 18198382