Wie zijn wij?

Stort-slurf.nl is het officiële verkooppunt van Portex Holland BV en levert de stortslurf in Nederland, België en Duitsland. Wij staan voor betrouwbaarheid en welke situatie u ook tegen komt, wij lossen eventuele problemen op. Service en innovatie staan bij ons centraal!

Wij streven ernaar om bouw- en sloopwerkzaamheden voor iedereen eenvoudiger te maken. Dit start bij een snelle service en flexibiliteit van onze kant. Tevens zijn wij de uitvinder en ontwikkelaar van de stortslurf en hebben wij een patent hierop. 

Waarom kiezen voor ons?

Snelle leveringen uit voorraad

Wij hebben alles ruim op voorraad en kunnen daardoor snelle en voordelige leveringen bieden in Nederland, België en Duitsland. Tevens is gratis afhalen op locatie (met een afspraak) ook mogelijk.

Veilig en betrouwbaar

Wij zijn de officiële verkoper van de stortslurf en tevens uitvinder en ontwikkelaar. Omdat het ons eigen product is zullen wij er alles aan doen om veilig, betrouwbaar en naar volle tevredenheid ons product te leveren.

Laagste prijsgarantie

Wij bieden u de laagste prijsgarantie. Vindt u het product elders goedkoper? Neem dan even contact met ons op.

Oplossingsgericht en proactieve houding

Wij doen er alles aan om met u mee te denken en de juiste oplossingen te bieden. Ook bij eventuele problemen zullen wij denken in oplossingen en deze netjes afhandelen.

Gespecialiseerde medewerkers

Doordat wij het product zelf in de markt hebben gezet, kennen wij het product als geen ander. Wij hebben alle expertise in huis die u mag verwachten van uw leverancier. Wij bieden snelle antwoorden op al uw vragen.

Respect voor mens en milieu

Wij hechten veel waarde aan het milieu en houden tijdens het gehele productieproces rekening hiermee en produceren op duurzame wijze met zoveel mogelijk gerecycled materiaal.

Onze kernwaarden

Wij staan voor betrouwbaarheid en service.
✓ Wij geloven in een wereld waarin men samenwerkt en elkaar helpt.
✓ Wij vinden het belangrijk dat afspraken worden nagekomen.
✓ Op elkaar kunnen vertrouwen vinden wij normaal.
✓ Snelheid en efficiënt werken staan bij ons centraal.