+31 (0) 341 231 003 info@stort-slurf.nl

 Vóór 23:15 besteld, morgen bezorgd*

  Officiële ontwikkelaar

  Overzichtelijke webshop

  Hoge klanttevredenheid (4.6/5)

 Vóór 23:15 besteld, morgen bezorgd*

  Officiële ontwikkelaar

  Hoge klanttevredenheid (9+)

 Vóór 23:15 besteld, morgen bezorgd*

  Officiële ontwikkelaar

  Hoge klanttevredenheid (9+)

Over STORTSLURF B.V.

Opgericht in 2017 na jarenlange ontwikkeling.  

STORTSLURF B.V. is opgericht in 2017 en gevestigd in Nederland. De Stortslurf is een gepatenteerd product welke na jarenlange ontwikkeling en tests, in 2017 op de markt is gebracht. Op dit moment zijn wij een snelgroeiend bedrijf met internationale webwinkels en wederverkopers in diverse landen. 

Sinds onze oprichting zetten wij ons dagelijks in om klanten blij te maken met de eenvoud en kwaliteit van ons product. Wij blijven voortdurend doorontwikkelen en brengen geregeld verbeterde versies op de markt. 

Wij nemen de verantwoordelijkheid om een positieve bijdrage te leveren aan het milieu en onze omgeving. Onze producten wordt zo duurzaam mogelijk geproduceerd. 

De organisatie in beeld

Onze organisatie is dagelijks bezig om de kwaliteit en klanttevredenheid te waarborgen. Daarnaast zijn wij continue op zoek naar uitbreiding van onze organisatie. Wij bieden onze klanten altijd enkele garanties zodat u nooit voor verassingen komt te staan.

Snelle leveringen uit voorraad

Wij hebben alles ruim op voorraad en kunnen daardoor snelle en voordelige leveringen bieden. In Nederland en België wordt het product, indien voor 23:15 besteld, normaliter de volgende dag geleverd. Tevens is gratis afhalen (op afspraak) ook mogelijk.

Uitstekende klantenservice

Wij zijn de officiële verkoper van de stortslurf en tevens uitvinder en ontwikkelaar. Omdat het ons eigen product is zullen wij er alles aan doen om veilig, betrouwbaar en naar volle tevredenheid ons product te leveren.

Streven naar kwaliteit.

Kwaliteit staat altijd voorop. De meeste producten worden grotendeels met de hand gemaakt en er wordt voor de stortslurf gebruik gemaakt van hoogwaardige, gerecyclede materialen. De producten ondergaan uitvoerige tests en worden continue doorontwikkeld op verbeteringen. 

Respect voor mens en milieu.

Wij nemen de verantwoordelijkheid om een positieve bijdrage te leveren aan het milieu en onze omgeving. Zo worden onze producten zo duurzaam mogelijk geproduceerd en houden wij tijdens alle andere processen rekening met mens en milieu. 

Ons verhaal ~ de geschiedenis

Een ‘traditionele’ stortkoker is zwaar, duur, lastig te installeren en niet compact. Daarnaast zit men vast aan een huurperiode en vervoerskosten of dure afleveringskosten. Het installeren kost zeer veel tijd en is niet mogelijk met 1 persoon.

Wij vonden dat dit makkelijker moest kunnen en zijn daarom in 2015 begonnen met de ontwikkeling van een alternatief. Na jarenlange ontwikkeling zijn wij op de huidige stortslurf gekomen die wij sinds 2017 verkopen. De huidige versie wordt nog steeds, daar waar mogelijk, doorontwikkeld en verbetert. 

Wij zijn begonnen met een webshop in Nederland, die wij na een jaar hebben uitgebreid naar België. Sinds 2019 verkopen wij het product ook in DuitslandLuxemburg en Oostenrijk. Sinds 2020 mogen we daar Italië en Frankrijk aan toevoegen. Wij hebben per land een eigen webwinkel. Bestellingen naar Nederland en België, gaan via de Nederlandse website. Daarnaast hebben wij diverse wederkopers zodat het product ook in winkels beschikbaar is. 

N

Actief in 8 landen

Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk, Luxemburg, Italië & Polen. 

N

Officiële ontwikkelaar

Wij zijn de officiële ontwikkelaar en ontwerper van het product en verkopen deze sinds 2017. 

N

30+ wederverkopers

Wij hebben wederverkopers in diverse landen, zo kunnen we overal snel leveren!