+31 (0) 341 231 003 info@stort-slurf.nl

Over Stort-slurf

Opgericht in 2017 na jarenlange ontwikkeling.  

Stort-slurf is opgericht in 2017 en gevestigd in Nunspeet, Nederland. De STORTSLURF ® is een gepatenteerd product welke na jarenlange ontwikkeling en tests, in 2017 op de markt is gebracht. Op dit moment zijn wij een snelgroeiend bedrijf met internationale webwinkels en wederverkopers in diverse landen. 

Sinds onze oprichting zetten wij ons dagelijks in om klanten blij te maken met de eenvoud en kwaliteit van ons product. Wij blijven voortdurend doorontwikkelen en brengen geregeld verbeterde versies op de markt. 

Wij nemen de verantwoordelijkheid om een positieve bijdrage te leveren aan het milieu en onze omgeving. Onze producten wordt zo duurzaam mogelijk geproduceerd. 

De organisatie in beeld

Stort-slurf is dagelijks bezig om de kwaliteit en klanttevredenheid te verbeteren. Daarnaast zijn wij continue op zoek naar uitbreiding van onze organisatie. Wij bieden onze klanten altijd enkele garanties zodat je nooit voor verassingen komt te staan. 

Snelle leveringen uit voorraad

Wij hebben alles ruim op voorraad en kunnen daardoor snelle en voordelige leveringen bieden. In Nederland en België wordt het product, indien voor 16:00 besteld, normaliter de volgende dag geleverd. Tevens is gratis afhalen (op afspraak) ook mogelijk.

Laagste prijsgarantie

Wij bieden u de laagste prijsgarantie omdat wij het product op de markt hebben gebracht en het patent en merkrecht hebben. Vindt u het product elders goedkoper? Neem dan even contact met ons op.

Uitstekende klantenservice

Wij zijn de officiële verkoper van de stortslurf en tevens uitvinder en ontwikkelaar. Omdat het ons eigen product is zullen wij er alles aan doen om veilig, betrouwbaar en naar volle tevredenheid ons product te leveren.

Respect voor mens en milieu.

Wij nemen de verantwoordelijkheid om een positieve bijdrage te leveren aan het milieu en onze omgeving. Zo worden onze producten zo duurzaam mogelijk geproduceerd en houden wij tijdens alle andere processen rekening met mens en milieu. 

Ons verhaal ~ de geschiedenis

Een ‘traditionele’ stortkoker is zwaar, duur, lastig te installeren en niet compact. Daarnaast zit men vast aan een huurperiode en vervoerskosten of dure afleveringskosten. Het installeren kost zeer veel tijd en is niet mogelijk met 1 persoon.

Wij vonden dat dit makkelijker moest kunnen en zijn daarom in 2015 begonnen met de ontwikkeling van een alternatief. Na jarenlange ontwikkeling zijn wij op de huidige stortslurf gekomen die wij sinds 2017 verkopen. De huidige versie wordt nog steeds, daar waar mogelijk, doorontwikkeld en verbetert. 

Wij zijn begonnen met een webshop in Nederland, die wij na een jaar hebben uitgebreid naar België. Sinds 2019 verkopen wij het product ook in Duitsland, Frankrijk, Luxemburg en Oostenrijk. Wij hebben per land een eigen webwinkel. Bestellingen naar Nederland en België, gaan via de Nederlandse website. Daarnaast hebben wij diverse wederkopers zodat het product ook in winkels beschikbaar is. 

Actief in 7 landen

Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk, Luxemburg, Polen. 

10.000+ stuks per jaar

Wij verkopen meer dan 10.000 stuks per jaar aan particulieren en bedrijven. 

20+ wederverkopers

Wij hebben wederverkopers in diverse landen, zo kunnen we overal snel leveren!